Že to říká zrovna Meghan! Zapálená slova o drogové závislosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Že to říká zrovna Meghan! Zapálená slova o drogové závislosti

Meghan a Harry přestavěli obývák
Meghan a Harry přestavěli obývák (profimedia)

Výroky manželky prince Harryho (36) čas od času překvapí. Třeba když najednou přirovná uživatele sociálních sítí k drogově závislým. Přitom je sama jejich uživatelkou dlouhé roky. Jenže ona prý žádné problémy nemá! Proč tedy ostatní?

„Existuje jen málo věcí na tomto světě, při kterých se lidé nazývají uživateli. Lidé, kteří jsou závislí na drogách užívají, a stejně tak jsou za uživatel označovaní lidé, kteří jsou na různých platformách sociálních médií,“ řekla vévodkyně Meghan během online eventu Most Powerful Women Next Gen Summit, za který virtuální sledující neváhali zaplatit vstupní částku ve výši 40 600 korun, jak píše web idnes.cz. 

Vévodkyně Meghan o životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...

„Funguje tu jakýsi algoritmus, který vytváří tuto závislost. Myslím si, že je to pro spoustu lidí velmi nezdravé. O ty, kteří jsou sociálními sítěmi vyloženě posedlí, mám opravdu velké starosti. Ze závislosti se bohužel stala každodenní součást mnoha životů,“ myslí si vévodkyně ze Sussexu s tím, že ona sama podobný problém nikdy nemusela řešit. Ačkoliv má účty na Twitteru, Instagramu i Facebooku. Škoda, že už neuvedla, čím to je, že ona osobně umí sociální sítě ve svém životě užívat jen s mírou. Pokud „vodu“ jen nekáže, jak to někdy chodí…

Vévodkyně Meghan porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.