Dokument o posledních letech života Gotta (†80): Dominiku z filmu vystřihli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dokument o posledních letech života Gotta (†80): Dominiku z filmu vystřihli!

Záběry z filmu Karel
Záběry z filmu Karel (Karel Gott Agency)

Do světa se dostal oficiální trailer k dokumentu Karel, který monitoruje poslední rok života Českého slavíka! Jak ale ukázky na snímek režisérky Olgy Špátové (36) odhalují, nejstarší dcera Karla Gotta (†80) v něm nakonec vůbec účinkovat nebude. A potvrzují to i sami tvůrci filmu. Přitom Dominika dle svých slov na zařazení záběrů se svojí osobou do dokumentu přece jen kývla.

Příběh je dlouhý. Dominika v dokumentu původně vůbec účinkovat nechtěla, protože nevypadala po dlouhodobé konzumaci alkoholu a léků dobře. Když byla loni v létě přát tátovi v Praze k 80. narozeninám, nechala se nakonec při rodinném setkání na Bertramce natočit. Nevypadala vůbec dobře, ale tvrdila, že nechtěla otci kazit radost.

Dala stopku

Jakmile záběry viděla, dala jim stopku. V létě ale přišla s tím, že jim údajně dala zelenou a že by se měly v dokumentu objevit. Produkce ale tvrdí něco jiného. „Dne 30. listopadu 2019 napsala Olga Špátová e-mail Dominice Gottové, ve kterém jí poděkovala za natáčení scén do filmu Karel, které proběhlo se všemi dcerami v létě 2019. S natáčením byla Dominika dopředu obeznámená a souhlasila s ním. Zároveň ji písemně zažádala o souhlas, tedy svolení s účinkováním ve filmu. Dominika na její e-mail neodpověděla a ani žádným jiným způsobem ji nekontaktovala,“ stojí v oficiálním prohlášení.

Nové záběry z filmu o Gottovi: Reakce na prognózy lékařů a těžké chvíle. A Stašová je v karanténě

Video se připravuje ...

Musela to respektovat

Proto Olga Špátová v únoru letošního roku oslovila Dominiku a požádala ji o schůzku. „Když se sešly, režisérka pustila Dominice konkrétní sestříhané záběry, které chtěla použít ve filmu. Dominika při této osobní schůzce záběry zhlédla, vyslovila nesouhlas s jejich zveřejněním, a odmítla tudíž ve filmu figurovat. Toto její rozhodnutí samozřejmě musela Olga Špátová respektovat,“ píše se dále v prohlášení.

Dostala honorář?

Nejstarší Slavíkova dcera si ale vše vykládá po svém. Dokonce se ohání tím, že údajně za zveřejnění záběrů dostala od vdovy Ivany (44) honorář. „Ačkoliv jsem původně se záběry z loňského léta, na kterých vypadám hrozně, nesouhlasila, nechtěla jsem tatínkovi dokument svojí neúčastí pokazit! Proč tedy nakonec záběry v dokumentu nebudou a nebylo mi ani umožněno natočit záběry doplňkové, na kterých jsem u tatínkova hrobu, jak jsem paní Olze Špátové navrhla, mi nikdo do této chvíle nevysvětlil,“ tvrdí Aha! Dominika. Ve filmu o životě Karla Gotta se tak objeví druhorozená dcera Lucie Kováříková (33), Charlotte Ella (14) a Nelly Sofie (12).

Nedodělal konzervatoř?

Vypadá to, že dokument možná odhalí něco, co doteď nikdo nevěděl! Na záběrech je totiž mimo jiné vidět, jak si Karel prohlíží třídní knihy z doby, kdy na začátku 60. let studoval pražskou konzervatoř. „Začíná to v roce 1961. Naprosto špatná pracovní morálka, a měl jste dvojku z chování a čtyřku z píle,“ říká mu pravděpodobně archivář konzervatoře. „Ty jsi tu konzervatoř nedodělal? Je to tak?“ ptá se pak zcela vážně svého muže Ivana. „Kdo ti říkal tuhle zprávu?“ pokračuje zcela vážně Karel. Tím záběr končí a odpověď, kde je pravda, diváci najdou pravděpodobně až v dokumentu.

Odcházel před kamerou

Olga Špátová natáčela svůj druhý celovečerní dokument s Karlem Gottem během posledního roku jeho života, kdy bojoval s akutní leukemií. „Myslím, že právě skutečnost, že procházel těžkou nemocí, je důvodem k tomu, že byl Karel ve svých názorech na život otevřený a pokorný,“ prohlásila režisérka. Dokument půjde do kin 15. října, ale už za týden, v pátek 18. září, proběhne předpremiéra na odloženém festivalu Febiofest.

Stolzová: Tvrzení Dominiky je lživé!

K celé záležitosti se vyjádřila mluvčí rodiny Aneta Stolzová: „Ivana Gottová nikdy Dominice za účast ve filmu neslíbila honorář. Dominičino tvrzení, že jí Ivana Gottová s touto nabídkou na jaře letošního roku oslovila, je tedy absolutně lživé. Navíc naposledy, kdy se Ivana Gottová s Dominikou bavila o dokumentárním filmu Karel, bylo přímo v den natáčení na konci července 2019. Informaci, že Dominika požadovala po Olze Špátové dotočení záběru s ní u hrobu Karla Gotta, musím opět rezolutně popřít. Dominika Olgu Špátovou v této věci nikdy nekontaktovala,“ říká Stolzová.

Trailer na dokument Karel o životě Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
13. 9. 2020 • 13:40

hanainge(Hannelore Uhl) stále blábolí nesmysly, jako třeba, že jí to sám Gott řekl, vždyť Gott se jí vyhýbal jako prašivé ovci a navíc měla soudní zákaz Gotta obtěžovat! A ještě si bere do huby Slováčka, ten určitě by se s nějakou Hennelore nezahazoval, aby jí něco říkal o Gottovi!! Hannelore už by si mohla najít nějakého chlapa, to panenství jí leze sakra na mozek! Ale asi má smůlu, na tu šeredu by nikdo nevlezl ani potmě. Jí pomůže už jen cvokárna!

hanainge
13. 9. 2020 • 01:51

Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Výše uvedený film taky částečně je padělano. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta.

Karel Gott v roce 1959 začínal studovat zpěv u konzervatoře v Praze.

Dominika Gottová nemá žádný kontakt s Ivanou Macháčkovou a s tím Dominika Gottová má pravdu. Dále je fakt, že Dominika Gottová nemá žádné problémy s alkoholem. Za to Timo Tolkki má problémy s alkoholem.

Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.