Lucie Bílá: Zaháněla smutek - Místo miminka chová neteř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Bílá: Zaháněla smutek - Místo miminka chová neteř!

Lucie Bílá drží v náručí neteř Simonku. Moc by si přála takhle chovat svoje vlastní druhé dítě, osud jí ale nepřeje…
Lucie Bílá drží v náručí neteř Simonku. Moc by si přála takhle chovat svoje vlastní druhé dítě, osud jí ale nepřeje… (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Ani zdravotní komplikace, které největší ženské pěvecké hvězdě současnosti Lucii Bílé (41) nedovolí počít dalšího potomka, jí nezabrání v tom, aby svou mateřskou lásku dál věnovala malým dětem! Při včerejší návštěvě zoo k sobě Lucka vroucně tiskla milovanou neteř Simonku (2) a bylo na ní vidět, jak moc by si přála zvrátit nepřízeň osudu na svou stranu!

Zatímco její vlastní syn Filípek (12) pomalu přichází do puberty, dceři Lucčina švagra Štěpána, Simonce, mazlení s populární tetou rozhodně nevadí.

Přesvědčit se o tom mohli všichni návštěvníci gorilího pavilonu v pražské zoo, kde se včera konal křest nejnovějšího gorilího přírůstku, mláděte Tatu. Jeho kmotrou se stala právě Lucie Bílá a svému chráněnci dárkem přinesla pytlík s pomeranči. Kmotra zároveň vydávaného pokračování opičí reality show Odhalení na DVD, s podtitulem Nové příběhy, zase představoval zpěvaččin manžel Václav Bárta (27) alias Noid.

Po slavnostním křtu, kterého se zúčastnili i ředitel zoo Petr Fejk, hlavní ošetřovatel gorilek Marek Žďánský nebo moderátorka a malířka Iva Hüttnerová, pak Lucie vzala neteř Simonku do náruče a podrobně jí popisovala všechno, co se v pavilonu největších hvězd pražského zooparku děje.

„Jsou to úžasná zvířata, koukejte, jak se nám lidem v tolika věcech podobají!“ hlásila užaslá Bílá.

14.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.