Gottová v zajetí démonů?! Mrazivá paralela s nešťastnou legendou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottová v zajetí démonů?! Mrazivá paralela s nešťastnou legendou

Dominika Gottová
Dominika Gottová (archiv)

Závislost na alkoholu a lécích, problematické vztahy s muži. Jednoznačná fakta, která Ivetu Bartošovou (†48) a Dominiku Gottovou (46) spojují. Přesto ale nejstarší dcera Mistra neustále přesvědčuje okolí, že už vykročila na správnou cestu. Opravdu to tak je?

Po smrti svého otce opustila nevypočitatelného manžela, vrátila se do Čech a našla si práci. Pak ale do chodu událostí zasáhl koronavirus, ale také její bývalá bytná Šárka Rezková, která se nechala spolu se svým partnerem slyšet, že Dominičiny problémy s alkoholem a prášky neskončily, navíc údajně Gottova dcera lidi ráda využívá.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou:

Video se připravuje ...

V současnosti už prý Dominice začíná vadit podle webu Nový čas pre ženy i nápor zvědavců, kteří ji přicházejí do prodejny lahůdek, kde pracuje, okukovat. Stejně tak jsou jí prý proti srsti údajně i paparazzi, jež má neustále v patách. Navíc začíná podle uvedeného webu litovat i toho, že médiím odtajnila leccos ze svého soukromí.

Jelikož jí nenechává v klidu ani její stále ještě manžel Timo Tolkki, do toho je na blízku nemocné mamince, které je 84 let, sklouzává tak prý Dominika stále častěji ke skleničce vína. Podobně jako to dělávala Iveta. Snad se ale ani navzdory tomu už podobný scénář nezopakuje a Dominika dodrží to, co svému tátovi před jeho smrtí slíbila!

Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
21. 8. 2020 • 07:52

Pravdou je, že být takto mediálně sledovaná není tedy tzv. med pro život.Dominika tomu bohužel přispívá....pokud by opravdu chtěla začít nový život, tak by se měla uklidit do ústraní, najít si práci kde nebude veřejnosti na očích a po pár létech by se ukázalo zda-li to myslí vážně....

-bello-
21. 8. 2020 • 00:31

Co je to za článek? Dyť je o ničem!

AliAlice
20. 8. 2020 • 19:05

A tu ,,hanainge " vemte něčím po palici,aby už dal rapl pokoj !!

AliAlice
20. 8. 2020 • 19:03

Dejte už s tou oteklou šeredou pokoj....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.