Nečekaný obrat u Menzelových: VELKÉ PŘEKVAPENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekaný obrat u Menzelových: VELKÉ PŘEKVAPENÍ!

Rozmarné léto Menzelových: Nové bydlení musí zrekonstruovat! Jak je na tom Jiří?
Rozmarné léto Menzelových: Nové bydlení musí zrekonstruovat! Jak je na tom Jiří? (instagram, archiv)

Zatímco jiní odjíždějí na dovolené, Jiří a Olga Menzelovi pojali své léto trochu jinak. Aktuálně dle webu eXtra.cz rekonstruují dům. Nemocný režisér ale navzdory chatrnému zdraví nevypadá vůbec zle.

Po delší době Olga Menzelová (42) ukázala, jak na tom je zdravotně její manžel Jiří Menzel (82). Na sociálních sítích sdílela fotografii, na které proslulý režisér sedí na vozíčku a mává do fotoaparátu. „Milí přátelé, zdravím Vás uprostřed léta z vynucené rekonstrukce našeho nedávno koupeného bydlení. I tak nevěšíme hlavu, máváme a přejeme krásné léto,“ napsala k příspěvku Olga.

Olga Menzelová jako antická bohyně! Jak se má její manžel Jiří?


Video se připravuje ...

Letošní léto ale není velkým přestavbám vzhledem k deštivému počasí dvakrát příznivé. „Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným… Jak je příznačný citát z Vančurova Rozmarného léta a z téhož něžného filmu mého muže," dodala k situaci režisérova manželka.

Jiří Menzel (80) po 204 dnech utrpení: Učí ho znovu mluvit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
picoda
19. 8. 2020 • 09:04

majojo Gott, Janda .....atd

alusinek
19. 8. 2020 • 08:46

To je bohyně,ale vypočítavá,ještě vše zrekonstruovat,ale dělá jim to nějaká firma.Co asi Menzel čekal když si ve stáří vezme ženskou o čtyřicet let mladší?Určitě se o něj nestará jen ona nějaká pomocnice tam určitě je,Dcerušky mají určitě jiné tatínky,k té první to Menzelová ještě přiznala.Dědečkové chtějí mladice a pak to takto dopadne

majojo
18. 8. 2020 • 23:23

Nějak mi to připomíná jinou ambiciózní paní. Ta taky ulovila věhlasného staříka a těžce nemocného přinutila k rekonstrukci baráku. Nějaká Gottová, vzpomínáte? Holky od sebe opisujou....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.