Velký zvrat v léčbě oscarového režiséra Jiřího Menzela: Léčitel od Pilarky promluvil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velký zvrat v léčbě oscarového režiséra Jiřího Menzela: Léčitel od Pilarky promluvil!

Léčitel přiznal, že se nyní Jiřímu daří výrazně lépe.
Léčitel přiznal, že se nyní Jiřímu daří výrazně lépe. (Foto: R. Klejch, Bioscop, archiv Olgy Menzelové)

Režisér Jiří Menzel (80) je po operaci mozku, kterou podstoupil kvůli napadení zákeřným meningokokem už mnoho měsíců pod dohledem lékařů. Během jeho pobytu v nemocnici zakázala jeho manželka Olga (40) podávat jakékoliv informace. Avšak nyní udělala výjimku a o stavu režiséra promluvil jeho léčitel.

Léčitel Jaroslav Doubrava, který s léčbou pomáhá na doporučení zpěvačky Evy Pilarové (79) prozradil, jak na tom teď režisér je. Léčitel si Menzela jako pacienta nemůže vynachválit. „Vážil tolik, kolik chudík vážil, v podstatě byl jako pergamen a žádné jiné léčby nefungovaly. Najedou se začal vzmáhat zpátky k životu, vyndali mu hadičky z krku a převezli ho na rehabilitační kliniku, kam vlastně ani neměl dojít. Začal mluvit, komunikovat. A když takový člověk potom zbaští pomalu půl kila hovězího jazyka na uzavřeném pracovišti, tak na té léčbě asi něco bude,“ řekl Doubrava týdeníku Sedmička.

Léčitel také popsal, jak probíhá jeho návštěva u Menzela. „Přijdu na oddělení, vezmu si židli, sednu si vedle postele, dám ruce, kam se dostanu – ideálně blízko žláz, které jsou zodpovědné za imunitní systém. Jednu ruku na hlavu, protože tam proběhla nějaká operace, druhou ruku poblíž žláz, které potřebujeme, a 25 až 30 minut sedím a držím na něm ruce,“ prozradil Doubrava v pořadu Tenký led Dany Morávkové.

„Jde o to posílit imunitní systém. Buď přímo na místě, které má ten člověk poškozené, anebo se posile celý imunitní systém, který následně směřujeme k onomu problému,“ řekl Doubrava týdeníku Sedmička s dovětkem, že kombinace klasické medicíny a léčitelství u režiséra funguje na výbornou.

 Na video s Jiřím Menzelem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lesnismes
9. 10. 2018 • 09:25

Taky ho znam z osobni zkusenosti s tezce nemocnou maminkou,zajima ho hlavne mamon.jedna ruka na nadoru a druhou prikusoval big mac,hubu celou mastnou,pak to zapijel kolou,aby to vykrkal,ze prej zaludek.lhar a zlodej,osobne ho nemuzu ani videt.v cekarne na nej cekali lide,kteri meli hadicky vsude mozne i dve hodiny.no ale nastesti karma je zdarma a jednou mu to bude vsechno secteno.

antonuis.j
8. 10. 2018 • 13:29

Jsou to hovádka a negramotné úchylné nuly. Milión chyb v jednom "článku" - oni to po sobě zjevně ani nečtou! A jejich "oblíbená slova" je kapitola sama pro sebe! Šok, mrazivá zpověď, verdikt, zvrat - ani netuší, co to sovo znamená a hlavně KDY se používá, ale nacpou to všude - s jejich IQ max. 70 a nedostudovanou pomocnou školou prostě na víc nemají...

majojo
8. 10. 2018 • 12:57

Líbí se mi, jak si absolventi pomocné školy novinářské, co píší do Blesku, vždycky oblíbí jedno slovíčko - a pak už v titulcích skoro nečtete nic jiného. Já, když momentáílně čtu slovo zvrat, chce se mi zvracet. No za tři měsíce, až někdo vynajde nějakou jinou převratnou novinku, dostanu kopřivku z jiného výrazu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.