Takovou kritiku nečekal: Do Jágra se pustil slavný sportovec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Takovou kritiku nečekal: Do Jágra se pustil slavný sportovec!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Martin Sekanina (Blesk))

Takovou nálož asi nečekal. Jaromír Jágr momentálně asi nejvíce vydělává peníze z reklam v televizi a na internetu. Jeho konání zarazilo hned několik lidí. Slavný basketbalista Tomáš Satoranský, který jako jediný Čech působí v NBA, Jágrovo chování ostře zkritizoval a oheň byl na střeše.

„Řeknu to, jak to je: Zklamal mě Jarda Jágr… Byl to pro nás největší dříč, a pak dělá reklamu na elektrokola. Je to špatný, prostě pro mě skončil,“ pověděl před časem Satoranský a začalo peklo. Mnoho fanoušků bralo jeho slova jako kritiku celé kariéry slavného hokejisty. Zatímco basketbalista zkritizoval Jágra, mnoho fanoušků se pustilo za negativní slova právě do Satoranského.

Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista Superstar skončil ve vazbě

Video se připravuje ...

„Naprosto zbytečně, to jsem vůbec nečekal. Nechtěl jsem, aby to byla nějaká aféra… Já si stojím za tím, co jsem řekl. Pro mě jako pro někoho, kdo viděl v Jaromíru Jágrovi velký vzor, to bylo jen zklamání. On motivuje lidi k pohybu, a udělá reklamu na něco, kde nemusíte makat a můžete si to udělat snadnější. Což on v kariéře nikdy nedělal. Vždycky si přidával a pracoval… Vůbec jsem se nevyjadřoval k tomu, jaký je sportovec. To bych si ani nedovolil. Spíš jsem moc nerozuměl tomu, proč tohle dělá,“ vyjádřil ke vzniklé situaci sportovec působící v USA.

Jágrova motivace: Winter Classic ve Špindlu, hrát v padesáti a postup do extraligy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.