Kubelková, Bendová, Peštová a spol.: Dráždí chlapy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kubelková, Bendová, Peštová a spol.: Dráždí chlapy!

České krásky se vystavují u vody.
České krásky se vystavují u vody. (foto Instagram)

V hlavní roli dekolt. Alice Bendová (46), Iva Kubelková (43) a spol. tráví horké horké letní dny u bazénu a na pláži. A to by nebyly ony, kdyby si trošku nepohrály s mužskou fantazií. Své dekolty nastavují v těch nejodvážnějších pózách.

Modelka Daniela Peštová (49)

Nejodvážnější

Letošní prázdniny to vzala z gruntu a vystavuje své sexy tělo ze všech stran. Topmodelka Daniela Peštová chvilku provokuje pevným zadečkem a bez podprsenky, pak se zas chlubí pevným bříškem a dekoltem. Proč by taky ne! Za rok jí sice bude padesát, ale nedávno nafotila svůdnou kampaň jenom v prádle jako Andílek Victoria´s Secret. Její tělo tak neobdivuje jenom partner Pavol Habera (58).

Modelka Iva Kubelková (43)

Nejživočišnější

Korona nekorona. Modelka si sbalila kufry a vyrazila s celou rodinou na dovolenou do Francie. Iva moc dobře ví, kde jsou její přednosti. I po dvou dětech se chlubí skvostným poprsím, kterým ráda dráždí oko i fantazii testosteronem nabitých mužů. „Hadí perspektiva,“ připsala k fotce svého poprsí.

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video se připravuje ...

Herečka Alice Bendová (46)

Nejlínější

Většinou se dokáže odvázat daleko víc – opaluje se ve svých oblíbených bikinách, tedy jak jinak než nahoře bez. Vršek od plavek ale tentokrát Alice Bendová nechala na svém místě. Na sex-appealu jí to ale neubralo. Přesto tvrdí: „Necvičím několik let, nebaví mě to, ale občas běhám a sportuji s dětmi.”

Herečka Iva Pazderková (40)

Nejskromnější

Opalování v Chorvatsku už má Iva Pazderková za sebou. Hvězda Hudebního divadla Karlín teď ale nepohrdne ani obyčejným koupalištěm. „Po šestnácti letech na koupáku. Šťastná, jako malá holka. Aneb když vám něco překazí původní plány, hoďte tam koupák!“ vtipkuje Pazderková, která se Politička tam vyzbrojila flitrovanými trojúhelníčky.

Modelka Andrea Kalousová (23)

Nejvysportovanější

Destinací zatím všechny trumfla. Přestože je cestování letos složitější, Andrea se vypravila až do Afriky na ostrov Zanzibar. „Jestli jsem měla v plánu nějakou dovolenou, tak to měl být roadtrip na Islandu a hezky pod stan. Každopádně tohle je taky dobrý,“ pozdravila fanoušky z luxusního resortu. V plavkách jí to rozhodně sluší víc než v péřové bundě... Z bazénu se pochlubila sportovní postavou.

Ředitelka nadačního fondu Vendula Pizingerová (48)

Nejzahalenější

Plavkové sezoně Vendula Pizingerová rozhodně nedělá ostudu. Naopak! Sexy pózy vystřihla navzdory pokročilému stupni těhotenství, byť v jednodílných černých plavkách. Vendula je v sedmém měsíci, ale zatím přibrala jen šest kilo. Bříško tak není pod plavkami skoro vidět.

Politička Taťána Malá (38)

Nejdivočejší

Přezdívá se jí sněmovní princezna sociálních sítí, protože se neostýchá fotit si selfie přímo ze sněmovního sálu. Exministryně Taťána Malá ale umí dost dobře dráždit i v plavkách. Své vnady vystavila na pláži zakryté jen tenkým páskem plavkové podprsenky. Ostatně »divočina« kolem jejího konce po plagiátorské aféře ji stála nejen křeslo, ale i vztah. Takhle však dlouhou dobu nezůstane...

Kubelková v slzách: Zemřela Lucie (†41), obětavá koňačka z Jak se staví sen. Oplakává ji dcera a manžel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.