Bodyguard v posteli Macrona: Intimní službička pro první dámu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bodyguard v posteli Macrona: Intimní službička pro první dámu!

Zleva: Alexandre Benalla, Brigitte Macronová a Emmanuel Macron.
Zleva: Alexandre Benalla, Brigitte Macronová a Emmanuel Macron. (Reuters)

V roce 2018 vznikl kolem prezidenta Emmanuela Macrona (42) obrovský poprask! Ve Francii se totiž začalo spekulovat o tom, že má milenecký vztah s poradcem Alexandrem Benallou. Ten měl blízko jak prezidentovi, tak i k jeho ženě Brigitte (67), která na něj nedala dopustit. Benalla pro Macronovou prý dělal netypické laskavosti. O co šlo?

Věděl, jak se nejvíce spřátelit s prezidentem Emmanuelem Macronem a jeho ženou Briggite. Ta na něj nedala dopustit ani v době, kdy se spekulovalo o tom, že má sexuální vztah s jejím mužem. Macronová si Benalla vážila za služby intimního rázu. Benalla se totiž nabídl, že bude chránit členy její rodiny, což nebylo obsahem jeho práce. Tím si získal Briggitino srdce a náklonnost.

Nepoužívat! Pes přerušil prezidenta, „odskočil“ do krbu.

„Dobře věděl, jak ze sebe udělat užitečného a nepostradatelného člena prezidentova týmu… Paní Macronová má děti a vnoučata, na které se podle oficiálních pravidel nevztahuje speciální policejní ochrana určená pro prezidentovu rodinu, navzdory tomu, že by se mohly stát potenciálními terči atentátníků. Benalla se pokaždé nabídl, že osobně dohlédne na jejich bezpečí, o to se žádný jiný agent Elysejského paláce nestaral… Byl diskrétní, efektivní a nedbal na odpracované hodiny. V očích první dámy tak nebyl jen užitečný, ale doslova nepostradatelný,“ pověděl podle Blesku Macronův někdejší poradce Sylvain Fort. Kvůli hned několika aférám a problémům museli Macronovi Benalla propustit, a to i přes jejich velké pouto.

Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
21. 7. 2020 • 13:25

Nevím, jako aféry měl, ale jen se strachuju, aby se v rámci Schengenu nenavalilo do Česka ještě víc, než už dosud hodně občanů Francouzko-arabské republiky.Na Francouzích proděláváme my všichni, nejen úsporné státy .A na turistech proděláváme zcela jistě.Nejsou to štamgasti Four Season

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.