Bizarní kauza Brigitte Macronové: Narodila se jako muž? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bizarní kauza Brigitte Macronové: Narodila se jako muž?

S manželem, prezidentem Emmanuelem Macronem (46).
S manželem, prezidentem Emmanuelem Macronem (46). (Profimedia)

Francie řeší obskurní kauzu první dámy Brigitte Macronové (70), která musí opět čelit pomluvám, že se narodila jako chlapec. Fámu, kterou vyprovokovala pravicová novinářka, sdílejí na sociálních sítích tisíce lidí, přičemž za vším stojí jedna fotografie.

Celá kauza začala, když v září 2021 malý krajně pravicový měsíčník Fakta a dokumenty napsal, že černobílá fotka z 50. let dokazuje, že holčička sedící matce na klíně je pravděpodobně Nathalie Farcyová, která osiřela, když Brigitina starší sestra Maryvonne zahynula při autonehodě spolu se svým manželem Paulem Farcym.

Summit NATO v Madridu: Bidenovi, Macronovi i lídři bez manželek. A pohoštění u krále

Video se připravuje ...

Brigitte je prý chlapec v kostkované košili, než se z něj stala transsexuální žena a počátkem 80. let podstoupil operaci změny pohlaví. Brigitte loni vyhrála soudní spor o pomluvu. Jak se zdá, pro matku tří dětí, ale není boj s větrnými mlýny u konce.

Záznamy v novinách

O příchodu Brigitte na svět se píše i v tisku 13. dubna 1953. „Anne-Marie, Jean-Claude, Maryvonne, Monique a Jean-Michel Trogneuxovi s velkou radostí oznamují příchod své malé sestřičky Brigitte,“ stojí v deníku Courrier Picard.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.