Tajemství Macronové vyzrazeno: Proč stále vypadá skvěle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajemství Macronové vyzrazeno: Proč stále vypadá skvěle!

Brigitte Macron vypadá stále skvěle.
Brigitte Macron vypadá stále skvěle. (Foto: Instagram, ara)

První dáma Francie Brigitte Macronová (64) na svůj věk rozhodně nevypadá. Její šarm a dojem nestárnoucí manželky francouzského prezidenta se však dostal pod drobnohled snad celého světa. Přísně střežené tajemství jejího mladistvého světa nedávno uniklo do světa.

Brigitte Macronová se stala velmi rychle módní ikonou. Její věk v kombinaci s nekonvenčním stylem oblékání mnoho lidí obdivuje, další ho zatracují. Ukázalo se ale, že první dáma Francie si s oblečením nechává pomoci. Ve spojitosti s jejím jménem je totiž čím dál častěji skloňováno jméno Mathieua Barthelata Colinsa, právě ten jí má radit, jak se tematicky obléci na jednotlivé události.

Její módní kreace často mívají hlubší význam, například při setkání s Trumpovou manželkou oblékla bílé šaty od značky, která ve Francii nepatří k těm prestižním. Vzhledem k tomu, že Trumpová se na setkání dostavila v klasickém kostýmku od Diora, hned bylo o senzaci postaráno.

Jenže kromě takovýchto hrátek s módou se stylistovi podařilo dostat do šatníku první dámy i takové kousky, které byste čekali spíše ve skříních o generace mladších modelek.

 



Přečtěte si
IngKecner
3. 9. 2019 • 16:33

někdo nemusí ani na drahé zákroky a vypadá velmi dobře, jelikož to má v genech. Nevíme, jak by vypadala Macronová bez kosmetiky, ale třeba nakonec i lépe.... Líčení někdy dělá se ženy kašpara, a to i z mladic.

zvonekdozahrady
21. 8. 2017 • 18:14

V tom případě vypadají skvěle i mumie v Klatovech.

koloman
21. 8. 2017 • 14:29

Flekatá botoxová příšera ani kolo bych si oni neopřel, kdo říká že vypadá dobře měl by navštívit očního lékaře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.