Adil Rami o Pamele Andersonové: Chtěla sex 12x za noc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Adil Rami o Pamele Andersonové: Chtěla sex 12x za noc!

Pamela Anderson a Adil Rami
Pamela Anderson a Adil Rami (profimedia.cz)

Sexbomba Pamela Andersonová (52) je už drahně let aktérkou v nejdivočejších snech tisíců mužů po celém světě. Kdo ví ale, zda by chtěli zažívat to, co po dva roky fotbalový mistr světa Adil Rami (34). Sex je sice fajn, ale dvanáctkrát za noc?! I když pravý gentleman o románcích s ženami striktně mlčí, francouzský mistr světa z roku 2018 prý o sexu s hvězdou Pobřežní hlídky ochotně vyprávěl ruským spoluhráčům v kabině.

„Samozřejmě každého zajímalo, jak jim to klapalo v posteli. Rami nám o Pamele leccost zajímavého povyprávěl...“ culí se nezbedný hoch ruského fotbalu Alexandr Kokorin (29), který letos s Ramim strávil pár týdnů v Soči. „Říkal nám, že byla nejlepší ženou, kterou kdy ve svém životě měl. Dokonce nám vyprávěl, že měli sex i dvanáctkrát za noc!“ dodal Kokorin.

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka:

Video se připravuje ...

Naopak Pamela na svého o 18 let mladšího milence, za kterým se dokonce přestěhovala do Francie, moc ráda nevzpomíná. „Byla jsem zmanipulovaná a věřila, že to byla velká láska. Pak jsem ale zjistila, že vedl dvojí život,“ svěřila se silikonová prsatice loni, kdy mu přišla na aférku s jinou ženou.

Pamela se objevila v mexické televizi ve velice odvážných šatech a ukázala kalhotky:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.