Britská herečka Lily Jamesová (32): Pamela, verze 2.0 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Britská herečka Lily Jamesová (32): Pamela, verze 2.0

Lily James jako Pamela Anderson v její nejslavnější roli
Lily James jako Pamela Anderson v její nejslavnější roli (archiv)

Za tohle ji skutečná Pam asi nepochválí. Poté, co svět obletěly první fotky z natáčení biografického snímku o vztahu Pamely Andersonové (53) a rockera Tommyho Leea (58), fanoušci se shodli na jediném: Filmová verze prsaté blondýny v podání Lily Jamesové (32) je ještě víc sexy než originál!

Pam & Tommy. Tak se bude jmenovat chystaná minisérie mapující bouřlivý vztah sexbomby Pamely Andersonové (53) a bubeníka metalové kapely Mötley Crüe Tommyho Leea (58). V hlavních rolích se představí Lily Jamesová (32) a Sebastian Stan (38). A už teď je jasné, že štáb měl při výběru hrdinů šťastnou ruku.

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka

Video se připravuje ...

Větší prsa, menší zadek

Zhruba před týdnem se na pláži v Malibu chystaly záběry zachycující Pamelu při natáčení jejího nejslavnějšího televizního počinu, kultovního seriálu Pobřežní hlídka (1989–2001). A Jamesová byla nepřehlédnutelná! Se skutečnou Andersonovou byste si ji spletli raz dva. A to přitom tahle holka nemá – na rozdíl od originálu – žádnou plastiku. Silikony, nic! Aby byl výsledek dokonalý, museli si ovšem maskéři s vycházející hvězdičkou pořádně pohrát. Nasadit paruku, to byla hračka. Horší bylo vymodelovat postavu, obzvlášť vezmeme-li v potaz Pamelina pověstná »déčka «. No co, posloužily vycpávky. A u zadečku, který má Lily zase trochu buclatější, využily kostymérky šikovného střihu červených plavek, který jej na kameře opticky zúžil.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (23. 5. 2021)

Mládeži nepřístupný trailer na film o Pobřežní hlídce

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.