Sexbomba Pamela Andersonová: Pobřežní vyžírka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sexbomba Pamela Andersonová: Pobřežní vyžírka!

Pamela Andersonová
Pamela Andersonová (Profimedia.cz)

Chlapi s ní zametali celý život, co to šlo, a tak teď ona vyběhla s tím posledním. A paradoxně s tím, co by si to nejmíň zasloužil. Pamela Andersonová (52) dala košem letitému kámošovi a milenci Jonu Petersovi (74). Po dvanácti dnech manželství se budou rozvádět!

Předtím tolikrát dostala kopačky od muzikantů, fotbalistů a chlapců ze showbyznysu, občas i nafackováno, a najednou uteče od chlápka, co ji chtěl nosit na rukou. Některým ženským není očividně rady ani pomoci. „Jsem starý hlupák, největší hlupák,“ sype si popel na hlavu producent Jon Peters. To ona ho hnala do chomoutu, chtěla se vdávat.

Zacvakal všechno

On nechal snoubenku a běžel za sexbombou, na které se už všechno rozpadá, od silikonového poprsí po botoxem vypnutý obličej (vypnutý asi tak jako zmuchlaná plachta stařičké jachty). „Bože, tak ona tvrdí, že jsem manipulativní. Já? Otevřel jsem jí náruč plnou lásky. Otevřel jsem i svá konta. Pro začátek jsem uhradil její závazky. Dvě stě tisíc dolarů! Komplet jsem je zaplatil, byla na mizině,“ líčí Peters.

„Napsala mi esemeskou, že si mě chce vzít. V tu chvíli jsem měl dojem, že se mi splnil sen. Byl jsem zasnoubený a moje dáma se ke mně měla stěhovat. A já jsem to zrušil.“

Jak může chlap zblbnout, to je do nebe volající! Ale, stane se... Naštěstí proběhla jen svatební hostina a k finálnímu podpisu na úřadu jen tak tak nedošlo! „Celá ta věc s manželstvím mě vyděsila. Uvědomil jsem si, že ve svém věku chci prostý, klidný život, ne mezinárodní milostnou aféru. Bude lepší, když si od sebe odpočineme,“ napsal prý Pamele poslední esemesku nakonec on.

Celý článek najdete v Nedělním Aha!

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.