Leona Machálková: Bořek je pro mě bůh! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leona Machálková: Bořek je pro mě bůh!

„No co, vždyť to byla legrace,“ tvrdí Machálková na adresu svého partnera.
„No co, vždyť to byla legrace,“ tvrdí Machálková na adresu svého partnera. (Aha! – Marek Pátek, Aleš Kartal)

PRAHA – Kdo by čekal, že přítelkyně Bořka Šípka (59) Leona Machálková (40) bude po partnerově alkoholovém striptýzu na designérském večírku rudá vzteky, pěkně by se spletl. „Vždyť to byla jen legrace,“ omlouvá svého partnera.

Kdo by čekal, že přítelkyně Bořka Šípka (59) Leona Machálková (40) bude po partnerově alkoholovém striptýzu na designérském večírku rudá vzteky, pěkně by se spletl. „Vždyť to byla jen legrace,“ omlouvá svého partnera.

„Dívala jsem se na ty fotografie a musela jsem se smát! Bořek je prostě bůh!“ tvrdí blonďatá muzikálová herečka při pohledu na partnerovo obnažené tělo na designérském večírku, kde se Šípek ke striptýzu odhodlal mohutně posilněn alkoholem, sledován nechápavými pohledy svých kolegů. „Hlavní je, že já mu rozumím a vůbec mu to nevyčítám. Takový byl vždy a já se také do něj zamilovala, protože je jiný než ostatní!“ tvrdí Machálková poté, co na internetu vyšla zpráva o jejich rozchodu, který má být na spadnutí. Šípek tak může děkovat bohu za chápavou partnerku, jakých v českých podmínkách rozhodně není mnoho!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.