Burešová ze Slunečné: Po 5 letech překonala mega strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Burešová ze Slunečné: Po 5 letech překonala mega strach!

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Řidičák vlastní od 20 let. Byla to ale pro hvězdu Slunečné Evu Burešovou (26) jen kartička, ve skutečnosti nikdy nejezdila. „Neměla jsem vlastní vůz a cizí jsem se bála řídit,“ přiznává herečka. Jenže role Týny se nedala obelstít. „Hned první natáčecí den čekala na Evu výzva v podobě jízdy autem,“ prozradil Aha! mluvčí seriálu Josef Ducký.

Scénář byl nemilosrdný, představitelka Týny musela dorazit na statek autem. Po domluvě s produkcí tak Eva absolvovala dvoudenní zkušební jízdy, aby si auto osahala. Bylo to nutné, protože po pěti letech nejezdění měla ze všeho strach a moc se nekamarádila s řadicí pákou. Naštěstí obavy překonala. „Při natáčení pak nasedla a vyrazila, i když s lehkou nejistotou. Důležité je, že vše zvládla,“ dodal Ducký. Sednout za volant herečka potřebovala. „Kolega se se mnou párkrát projel, abych si vše osvěžila, a já se znova do řízení zamilovala,“ svěřila Burešová.

Nyní si herečka splnila sen a pořídila si vlastní auto. „Rozhodla jsem se být zase samostatná a splnila jsem si sen mít malou červenou korsičku, protože naše rodina vždy korsou jezdila,“ pochlubila se výběrem vozu s automatickou převodovkou a parkovací kamerou, která je při couvání velmi užitečná. Je tak konečně soběstačná a může vozit svého téměř tříletého syna Nathaniela na výlety nebo vyrazit za přítelem, tanečníkem Matyášem Adamcem (21).

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
27. 5. 2020 • 05:59

Proč tuhle paní pořád vláčí bulvárem? To je objednávka kvůli seriálu? To si ji mohou lidí za chvíli zprotivit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.