Horor parťáka Borhyové: Nejtěžší okamžik kariéry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Horor parťáka Borhyové: Nejtěžší okamžik kariéry

Rey Koranteng
Rey Koranteng (profimedia.cz, archiv)

Pětačtyřicetiletý Rey Koranteng dostal za úkol udělat během zpráv rozhovor s pacientem nakaženým zákeřným virem. 

„Byli jsme domluveni, že uděláme rozhovor po Skypu, jenomže nám před vysíláním nebral telefon. Mysleli jsme, že si to rozmyslel. Pak ho najednou produkčním zvedl a omlouval se s tím, že se mu přitížilo, je na kapačkách v nemocnici, ale je přesto připravený mluvit. Nic z toho jsem nevěděl, už nebyl čas mě informovat. Dostal jsem k telefonu člověka, kterému se velmi špatně mluvilo, a já si v tu chvíli skutečně myslel, že se naplnil jeho čas. O to víc oceňuju, že měl náladu vůbec nám telefon zvednout a promluvit," popsal vypjaté okamžiky Rey Koranteng v rozhovoru pro týdeník 5plus2.

„Druhý den jsme mu znovu volali a naštěstí se mu po infuzi evidentně ulevilo. Potom jsme se s ním spojili ještě za týden a řekl nám, že je mu mnohem lépe a pomalu se blíží k vyléčení. Za to jsem byl moc rád. Můžu říct, že za celou mou kariéru byl právě tohle asi ten nejvypjatější rozhovor. Mluvit s politikem je legrace, protože je to profík. Málo čím se nechá překvapit a málo čím také kdy překvapí. Tohle pro mě bylo opravdu až téměř hororové," emotivně dodal zprávařský parťák Lucie Borhyové (42).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.