Nejkrásnější dny Konvičkové: Nejen miminko, ale také... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nejkrásnější dny Konvičkové: Nejen miminko, ale také...

Markéta Konvičková s přítelem u stavby vlastního velkého domu.
Markéta Konvičková s přítelem u stavby vlastního velkého domu. (foto Instagram)

Markéta Konvičková (25) je nadšená ze stavby domu, ve kterém bude žít s partnerem pilotem Reném a miminkem, jejž aktuálně nosí zpěvačka pod srdcem. Po zásnubách se tak dvojice rozhodla k dalšímu zásadnímu kroku a řeší budování vlastního domova. 

„Včera tady byl bagr, dnes jsem viděla ten rozkopaný terén, díry, hlína, tu kabel, tam kabel, roura a je mi ouvej. Ale to je na tom všem to hezké. Ten proces… Za pár měsíců už tady svému snoubenci budu vařit oběd, Smiley dám grancle a budu se spokojeně dívat na tu zeleň. No kecám, spíš na sníh. Tak doufám, že užíváte tento překrásný den plnými doušky. Nám ke štěstí stačí jedna cihla,“ napsala podle super.cz na sociální síti k fotografiím se stavbou Konvičková. Snad budou mít kvůli koronaviru dostatek financí na dodělání jejich bydlení snů a nedostanou se do dluhové pasti. První potomek si nový dům rozhodně žádá!

Markéta Konvičková: Po nemoci mi lidé nadávali!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.