Vítězka Peče celá země promluvila: Hořké zklamání pro fanoušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vítězka Peče celá země promluvila: Hořké zklamání pro fanoušky!

Petra obdivuje české tradice.
Petra obdivuje české tradice. (Foto ČT)

Vítězkou televizní show Peče celá země se stala Petra Burianová (43). Zatímco její dvě soupeřky – Anička a Pavlína mají sen rozjet vlastní podnik, sympatická právnička si na rozjetí vlastního byznysu nevěří.

Populární soutěž Peče celá země má svou vítězku. Finálová trojka byla složená ze tří dam - Petry, Aničky a Pavlíny. Fanoušci této show měli však jasno o tom, kdo se propeče až ke sladkému vítězství. Podle nich by si nejvíce výhru zasloužila Petra, a tak se také stalo.

Právnička Petra dle webu České televize peče už od třinácti let, nejdříve pro tři mladší bratry a nyní pro svou velkou rodinu. Základy ji naučila máma a speciality babička. Miluje zdobení perníčků a největším koníčkem je studium venkovských tradic a folklóru.

Kdo si však myslel, že si Burianová po výhře otevře vlastní podnik, ten bude zklamaný. „Rozhodně a absolutně ne. Nemám vůbec žádné zkušenosti s vedením gastroprovozu a mám co dohánět i v pečení. Myslím si, že by bylo velmi naivní si teď myslet, že po účasti v amatérské soutěži můžu mít hned vlastní cukrárnu,“ řekla zrzka webu eXtra.cz.

Porotce Peče celá země Josef Maršálek: Španěla vyměnil za Čecha a odchází z Prahy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.