Vítězka soutěže Peče celá země: Tajemství jejího úspěchu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vítězka soutěže Peče celá země: Tajemství jejího úspěchu!

Peče celá země: Petra
Peče celá země: Petra (Česká televize)

Slzami štěstí pokřtila své jednoznačné vítězství. Očekávané finále pořadu Peče celá země konečně zná svou šampionku. Petra Burianová (43) si získala nejen srdce diváků, ale i odborné jazýčky poroty. Příběh cesty jejího sladkého úspěchu vás však překvapí.

Maminka pěti dětí miluje české tradice. Její cesta za štěstím však moc tradiční nebyla. Úspěšná právnička si dodělala maturitu až se svým třetím potomkem. „I na tablu jsem měla vedle těch sedmnáctiletých děvčat fotku se třemi dětmi,“ svěřila sympatická zrzka, kterou do soutěže přihlásila její nejstarší dcera. „Čtvrté se mi narodilo ve čtvrťáku na právech a to páté docela nedávno,“ dodala se smíchem.

Životní převrat

Díky pořadu Peče celá země se rozhodla pro zásadní životní změnu. „Právničinu mám ráda, ale soutěž mi dala sebevědomí jít na volnou nohu,“ pochlubila se Petra, která diváky uchvátila i tím, jak se po celou soutěž chovala ke svým kolegům. „Možná je to tím, že i když jsem se soustředila na svou práci, tak jsem vždycky alespoň jedním očkem sledovala, aby i ty lidi vedle mne měli vše v pořádku. Bylo to zkrátka hodně týmové a mezi námi nebyla žádná rivalita,“ popsala atmosféru soutěže.

Slzy štěstí

I když se sladkému řemeslu věnuje již 25 let, výhra pro ni byla neuvěřitelným překvapením. „Vůbec jsem to nečekala. Když nám pan režisér vysvětloval, jak se máme chovat při vyhlášení výsledků, já to vlastně vůbec neposlouchala, protože jsem si fakt myslela, že vyhraje Anička. My jsme jí to i moc přáli,“ přiznala.

Celý článek najdete v tištěné verzi Nedělního Aha!

Porotkyně Peče celá země plakala v Blesku kvůli Gottovi: Miloval moje bonbóny...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.