Potupa Harryho a Meghan: Královna už má jiné »koně« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Potupa Harryho a Meghan: Královna už má jiné »koně«

Vévodkyně Meghan a princ Harry
Vévodkyně Meghan a princ Harry (Reuters)

Mohli čekat ledacos, ale že se s nimi královna Alžběta II. vypořádá velmi rozhodně a nekompromisně, zřejmě mladší z princů a jeho manželka absolutně netušili. Místo hvězdného odchodu bude jejich přesun na jiný kontinent provázet spíš ostuda.

Bez královského titulu, bez své vysněné značky, o mnoho milionů lehčí… Přesně toho docílili vévodové ze Sussexu tím, že se rozhodli žít vlastní život, stranou od zbytku rodiny. Podle uznávaného královského historika Roberta Laceyho, který spolupracuje se společností Netflix na populárním seriálu The Crown, navíc královna velmi brzy oznámí, kdo zpupnou dvojici na jejich postech nahradí. Zřejmě to budou dcery prince Anrewa, jak uvádí web Expres.cz.

„Je téměř jasné, že důsledkem odchodu Harryho a Meghan vystoupí Beatrice a Eugenie do popředí, pokud tedy budou ony samy chtít. Když dva odejdou, dva musí přijít, a jimi by měly být právě Beatrice a Eugenie. Jsem si jistý, že teď dostanou více prostoru a budou vřele přivítány,“ řekl Lacey nedávno magazínu Hello!



Přečtěte si
terrancero...@...
26. 2. 2020 • 18:30

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

tryskomys
26. 2. 2020 • 17:59

Konečně jim přestala ustupovat,nejdříve předražená svatba s nechutnými Amíky,její trapné nálady a nadutost,bude mít klid.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.