Konečně se dočkala! Veselka Sandry Novákové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konečně se dočkala! Veselka Sandry Novákové

Sandra Nováková
Sandra Nováková (Blesk:Kundrát, Hykl)

Herečka, která vstoupila do širšího povědomí diváků už  jako dítě rolí Evičky v seriálu Bylo nás pět, žije už sedm let s partnerem Vojtěchem Moravcem. Výročí spolu oslavili začátkem února, a jak uvádí web Super.cz, krátce nato se Sandra Nováková konečně dočkala (37).

Partner ji totiž konečně navlékl zásnubní prstýnek, na který, vzhledem k tomu, že spolu mají syna, možná už nějaký ten pátek čekala. Jak to vypadá, se svatbou herečka, která aktuálně ztvárňuje jednu z rolí v seriálu Modrý kód, otálet asi zrovna nebude.

„Svatba do roka a do dne asi nebude! Protože je únor a mně je zima i v zimě v Egyptě,“ prozradila uvedenému portálu Sandra s tím, že by se svatba mohla klidně uskutečnit již v průběhu tohoto léta. Z toho důvodu už prý přemýšlí nad vhodným místem pro konání výjimečného dne.

„Takže léto to jistí a Praha taky. Ale najít to správný místo je teda oříšek. Takže prosím vás, pokud máte nějaký tip na kouzelný místo s velkým exteriérem a interiérem v Praze nebo blízkém okolí, nic přeplácaného nebo načančaného, bohatě postačí moje načančaný svatební šaty, budu vděčná za vaše tipy,“ svěřila se herečka, která vůbec neskrývá, že už se těší.

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.