Sandra Nováková o konci ve slavném seriálu: Ordinace jí začala poškozovat! Jak? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sandra Nováková o konci ve slavném seriálu: Ordinace jí začala poškozovat! Jak?

Sandra Nováková
Sandra Nováková (Foto Aha! – Roman Souček)

Fanoušci Ordinace v Růžové zahradě se mohou s postavou sympatické sestřičky Gábiny rozloučit. Po několika letech seriál opustila černovláska Sandra Nováková (32) a rozhodně neplánuje návrat.

Zatímco jiní herci jásají, že mají na několik let s prací vystaráno, Novákovou už stejná role několikátou sezonu nudila. „Ve chvíli, kdy je člověk v nějakém projektu několik let, tak tohle se po čase nabízí jako jediný rozumný krok. Už byl nejvyšší čas. Myslím, že jsem si už zahrála všechny polohy, už to bylo o recyklaci postavy, takže když jsem řekla, že odcházím, tak se určitě muselo ulevit i scenáristům,“ říká v rozhovoru na stránkách iDnes.cz.

Její přítel je sice režisér, ale že by jí dokázal ihned najít jinou práci, to si herečka nemyslí. Zajistil jí sice roli v seriálu Vinaři, ale k jiným projektům jí nepomohl. Po odchodu z nekonečného seriálu herečka působí na Nové scéně Národního divadla a čeká na další nabídky, kterých se jí prý kvůli Ordinaci nedostávalo. „Čím déle jsem v Ordinaci byla, tím víc začalo ubývat jiné práce, takže i tohle byl důvod, proč jsem věděla, že musím skončit. Možná teď nastane dlouhé těžké období, ale držím si palce, aby to nebylo dlouho. I proto se zaměstnávám jinými projekty. Teď třeba chystám Barování na Nové scéně Národního divadla. Všeobecně ale platí, že jsem hyperaktivní člověk, který se musí pořád něčím bavit. Ať je to rekonstrukce starého nábytku ve sklepě, nebo práce na zahradě. Černé myšlenky v tu chvíli nemají absolutní šanci,“ uzavírá Nováková, která nadobro odložila uniformu sestřičky z Ordinace.



Přečtěte si
beladona
25. 12. 2014 • 16:23

mejlika moje IQ ? O NIC MENŠÍ, NEŽ TO TVOJE

mejlika
25. 12. 2014 • 12:24

Píšeš holka čím dál větší blbosti, už nepij. A mohla by jsi nám prozradit, co jako tě v TV baví? Tvůj život totiž akorát vyplňuje čtení keců ve všech článcích v tomto hloupém plátku To je tvůj život ... všechny nesmysly, co Aháci vyplodí, tak to komentuješ!!! Tvoje IQ musí být fakt veliké

beladona
25. 12. 2014 • 10:58

Seriály nesleduju, ale pokud tam byla několik let, musela nutně téměř zblbnout, to se přece nedá ustát ani divácky, ani pracovně.Ještě , že už od toho utekla , co se tam jako herečka mohla asi tak naučit?

beladona
25. 12. 2014 • 10:55

eisenbieger jdi se někam ukojit , vem si ale pinzetu, abys ten svůj pupínek našel a vytáhnul . Je všeobecně známo, co za těmi nechutnými kecy ve skutečnosti je.

eisenbieger
25. 12. 2014 • 08:46

vypada na prvni pohled ze je to hodna holka , ale ja si myslim ze to bude pekna vymrdavatschka jako kazda herecka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.