Nedvědovi spolu na oslavě Ivanky: Spojila je promoce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nedvědovi spolu na oslavě Ivanky: Spojila je promoce

Pavel Nedvěd
Pavel Nedvěd (Instagram.com)

Vystudovat v Glionu je k nezaplacení! Ivance Nedvědové (22) se podařilo elitní školu dokončit a rodiče vyrazili na promoční slávu do Švýcarska. Pavel Nedvěd (47) s manželkou Ivanou spolu nežijí, poslední dobou je spojují jen podobné mimořádné událost.

Touto vyvrcholilo Ivančino studium vysoké školy v Glionu, která patří k nejlepším v oblasti pohostinství, čemuž odpovídá i školné v přepočtu kolem 600 tisíc korun za semestr, tedy 1,2 milionu za každý rok. Vyučuje se tu v angličtině, z turínského bydliště to měla 230 kilometrů, lehce přes tři hodiny jízdy. K promoci Ivance gratulovaly přes sociální sítě mj. Martina Čechová, manželka Petra Čecha, a Alena Šeredová.

„Byl to den plný emocí, který utekl zbytečně rychle. Příliš rychle. Někdy bych chtěla zastavit čas a užít si to o pár okamžiků déle,“ rozplývala se Ivanka. Vybrala si to, co dobře zná: Sama už roky pendluje mezi Itálií, Švýcarskem a Českem. A jen za poslední půlrok sdílela fotky z dovolených v Mexiku, na Bahamách, v Turecku, Řecku či USA... Absolventi glionské školy většinou zastávají vedoucí pozice v hotelových řetězcích a restauracích, nebo si otevírají vlastní podniky. A tak tátu Pavla možná čeká další investice. Který hotel dceři asi pořídí? Už v březnu bude mít Ivanka 23. narozeniny...

Na video s Pavlem Nedvědem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.