Za Lekešovou (†63) již mají náhradu: Neuvěříte, kdo získal její místo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Za Lekešovou (†63) již mají náhradu: Neuvěříte, kdo získal její místo!

Stanislava Lekešová
Stanislava Lekešová (Foto: David Malík)

V tichosti odešla na druhý svátek vánoční na věčnost Stanislava Lekešová (†63).  Oblíbená rozhlasová a televizní moderátorka působila v Českém rozhlasu Dvojka. Rádio již má na její pozici v pořadu Blízká setkání vybranou náhradu.

Až do oznámení jejího úmrtí naprostá většina lidí netušila, že má nějaké zdravotní problémy. S agresivní rakovinou se moderátorka svěřila jen rodině. Lekešová poslední chvíle trávila obklopená nejbližšími – dcerou, synem a manželem.

Lekešová se do srdcí veřejnosti zapsala například moderováním v ČRo na stanici Dvojka pořadu Je jaká je, Host do domu nebo Blízká setkání. A právě v  Blízká setkání mají za moderátorku náhradu.

Její místo dle týdeníku Sedmička získala Adéla Gondíková (46). Úspěšná herečka a moderátorka tak po boku Terezy Kostkvé(43) bude vést zajímavé rozhovory s hosty, které znáte, anebo které stojí za to poznat.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 2. 2020 • 13:24

Usměvavá Gondíková je celkem přijatelá.Bohužel je víc známá z nějakých receptářů, než z hraní ve fimu a divadle.
Tyhle pořady pro " paní a dívky " , kdy jsou přednes héreček a výběr témat vedeny stylem, že co paní a dívka, to dement ! je pro normální ženskou ztráta času.

vemenozmojistary
9. 2. 2020 • 12:12

Neeeeee! Hnusná, afektovaná K#ndíková 👎 👎 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.