Kodetové kolaps kvůli dietě: Jako bych měla chřipku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kodetové kolaps kvůli dietě: Jako bych měla chřipku

Bára Kodetová
Bára Kodetová (Alexander Malachovský)

Rok před padesátkou vypadá líp, než kdy dřív. Štíhlé tělo ale nemá Barbora Kodetová (49) jen tak. Když začala s dietou, kterou jí doporučila Mahulena Bočanová (52), kolabovala. „Bylo to, jako bych se zbavovala drog,“ tvrdí.

Bývalaštíhlá, jenže ručička váhy rok od roku nenápadně stoupala. „Vždycky jsem vážila nějakých 58 kilo, ale třikrát jsem přibrala třicet kilo během svých těhotenství. Potom už to nešlo dolů a nebavilo mě to,“ popsala Aha! manželka houslisty Pavla Šporcla (46). Aby se zbavila oteklého obličeje a problémových partií, zkoušela všechno možné. Nic nezabíralo. Nakonec dala na radu kamarádky Mahuleny Bočanové, jež také výrazně shodila, a v podstatě si zakázala všechny sacharidy.

Drsná očista

Začátky hubnutí byly hodně krušné. Dcera Jiřího Kodeta (†67) slabostí omdlévala. „Nejdřív jsem podstoupila čtrnáctidenní očistu, která byla velmi tvrdá. Vůbec mi nebylo dobře. Bylo to, jako kdybych se zbavovala nějakých drog,“ naznačila, jak šílené měla stavy. „Bylo mi zle. Cítila jsem se, jako bych měla chřipku. Nemohla jsem to dýl vydržet, proto jsem rovnou přešla k fázi dvě. To naštěstí stačilo, aby se to ve mně srovnalo,“ popisuje, jak si vyčistila organismus.

Deset kilo minus

„Čtyři kila šla hned, to byla voda. Další čtyři kila pak poměrně rychle. Dohromady jsem zhubla přes deset kilo. Mám tolik, kolik jsem měla, když jsem poznala Pavla,“ vypočítává herečka, která dodnes nejí bílý cukr, pečivo, přílohy. Pro hubnutí navíc nadchla i svého manžela Pavla. „Víc přemýšlím o tom, co to jídlo je. Pavel se ke mně před dvěma měsíci přidal a taky má osm kilo dole. Zhubnul rychle. To děti se stravují normálně, akorát se snažíme kupovat zdravější potraviny. Samozřejmě vaříme trošku jinak,“ uzavírá. Hlavně aby jí energie vydržela – od února začíná točit seriál Ombudsman pro Českou televizi.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.