Mega proměna Kodetové: Za vše může Bočanová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mega proměna Kodetové: Za vše může Bočanová!

Fungující dietu jí doporučila Mahulena Bočanová.
Fungující dietu jí doporučila Mahulena Bočanová. (Martin Hykl)

Dcera zesnulé herecké legendy Jiřího Kodeta (†67) Bára Kodetová (49) bojovala s kily navíc několik let. Kodetová vyzradila, že díky dietě zhubla neuvěřitelných jedenáct kilo a všichni musí uznat, že vypadá skvěle!

Snad každá žena si chce připadat přitažlivá a hezká. Mezi ženy, které se nechtěly smířit s přebytečnými kily, kvůli kterým se necítily atraktivně, patří i manželka slavného houslisty Pavla Šporcla (46) Bára Kodetová. Jak dokázala zhubnout jedenáct kilo bez jojo efektu? A kdo jí úspěšnou metodu poradil?

„Před necelým rokem jsem začala držet ketodietu. Vlastně díky Mahuleně Bočanové, která mi ji doporučila. A musím říct, že mi to úplně obrátilo život naruby. A to jsou takové dvě věci. Před rokem jsem začala zpívat, začala jsem dělat něco, co mě těší a co je taková třešnička na dortu mého uměleckého světa. Podařilo se mi zhubnout jedenáct kilogramů. Dodalo mi to energii, sebevědomí, pocit, že to v mém věku nemám vzdávat a že naopak můžu spoustu věcí dokázat. Nebo i ukázat ostatním ženám, že to prostě jde a že to má smysl…

Pro mě ta dieta byla fantastická v tom, že vám to v hlavě něco přehodí a začnete mít úplně jiné chutě. Tím, že musíte jíst pravidelně, vás to naučí správně se stravovat a změní to váš přístup k jídlu jako takovému. Daleko víc si vychutnáváte ty samotné chutě. Po půl roce se ke mně přidal můj muž, takže si společně libujeme i v tom, jak nás to baví a jak ta jídla najednou dostávají jiný význam i chuť,“ vyzradila Barbora Kodetová v rozhovoru pro idnes.cz.

Pohublá a krásnější Bára Kodetová! Kila dole a jeden detail ji omladil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.