Kodetová kontra Šporcl: Manželské dusno! A je v tom chlap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kodetová kontra Šporcl: Manželské dusno! A je v tom chlap!

Bára Kodetová se dostala do sporu s manželem.
Bára Kodetová se dostala do sporu s manželem. (Foto: Alexandr Malachovský, Zbyněk Pecák)

Jejich manželství se zdá zalité sluncem. I v manželství houslisty Pavla Šporcla (42) a Báry Kodetové (45) však dochází ke sporům. Slavný pár se dostal do střetu kvůli úspěchům slavného houslisty.

Do sporu s manželkou se Pavel Šporcl dostal, protože převzal státní vyznamenání z rukou prezidenta Miloše Zemana (71). „Měla připomínky, že jsem si to vzal zrovna od tohoto prezidenta! Ale pokud jde o fanoušky, jsem rád, že ti to neřešili a vyznamenání mi přáli,“ řekl Šporcl v rozhovoru s Těžkým Pokondrem na Frekvenci 1.

Že by Bára Kodetová nepřála svému manželovi úspěch, je k nevíře. Spíše se zdá, že herečka má na politické scéně větší oblíbence, než je právě současný prezident Miloš Zeman.

 



Přečtěte si
lalia
30. 5. 2016 • 14:25

O co jí jde?Chce být zajímavá?Zhazuje se před národem.To si Šporcl vzal n.an.u.

-bello-
17. 3. 2016 • 10:23

pro mušince: ...... slunce jsou podivná skupina. Milujou pravdu a lásku a tak vyznamenali i vrahy , co aby si zachránili kejhák odpráskli nic netušícího pošťáka.. Ano, mluvím o pravdě lásce odboje Mašínů a o tom, když jde o krk , nezná pravda bratra!!! (haha a když šlo o majetek, neznal Havel Havla) 21. 1. 2013 20:55 Prezidentský kandidát Karel Schwarzenberg podle chce jako případný prezident udělit vyznamenání bratrům Mašínovým. Rozhodně bych nikdy nedal ocenění bratrům Mašínům, protože i ve válce je zakázáno vraždit civilisty," uvedl Zeman.

-bello-
17. 3. 2016 • 09:13

Šporcla ráda nemám, bandanu už by mohl sundat, přijde mi trapná.Kodetová razí tvrdou pravicovou pěst.Komanduje i svou matku co má volit , tahle popletená pravicová "demokratka " Pokud by Kodetová žila v tak tvrdé realitě denodenní pěsti v USA., plakala by .Na sebe by si nevydělala a ani na její ukřivděnou story se svými doktory .Nesmí taky ta nána zapomenout, že Šporcl hrál na předvolebních akcích pokud já vím hned po sobě pro 3 strany.A holt , kdo platí, ten poroučí, i když mají úplně jiné volební programy.. S ohledem na to, je od Zemana vyznamení ušlechtilé gesto

ararat
17. 3. 2016 • 09:07

Marfušo, ani za tečky se neschováš,máš tady otisky ...... 16. 03. 2016 23:35 Je to krásný pocit být sluníčkář, pravdoláskař a havloid, když vidím, jaká ubohá hovada jsou Zemanovci. To si pak hrdě můžu říct, že je skutečně krásné patřit ke skvělým lidem a ne k těm zamindrákovaným zemaoidním držkám

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.