Studenková pod palbou kritiky: Lékař se na ní vyřádil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Studenková pod palbou kritiky: Lékař se na ní vyřádil!

Zdena Studenková
Zdena Studenková (Foto: FTV Prima, ara)

Zdena Studenková (65) je známá tím, že o sebe ráda dbá a na svůj věk tak vypadá skvěle. Ne všechny proměny a zákroky se jí však vyplatily. Naposledy si dle informací nechala předělat zuby a to se podle fanoušků moc nepovedlo.

„Ten zubař, ať vrátí diplom,“ komentoval úsměv Studenkové podle pluska.sk jeden z diváků a další se přidali. „Zubař paní Zdenky se pořádně vyřádil… Paní Zdenka se teď nemůže ani pořádně zasmát a nerozumím jí,“ znělo v dalších kritických komentářích. Známá herečka tak ve slovenském pořadu nezaujala svým vytříbeným vkusem a uhlazenou tváří, ale šokovala diváky a fanoušky výtvorem lékaře. Jejda!

Zdena Studénková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
RichterJana
20. 1. 2020 • 15:09

Má ve svém,už tak pokročilém věku,neustálé zákroky zapotřebí?Stejně tím čas nezastaví..., krutost a zlo, které má vepsané v tváři,žádná plastická operace nezmění a roky budou stejně neúprosně přibývat.... Spíše, než plastický chirurg, by jí pomohl dobrý psychiatr...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.