Studenková konečně kápla božskou! Tyto zákroky prý podstoupila… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Studenková konečně kápla božskou! Tyto zákroky prý podstoupila…

Zdena Studénková
Zdena Studénková (Profimedia)

Zdena Studenková (65) randí s o sedmnáct let mladším partnerem a tak je pochopitelné, že se musí pořádně udržovat. Už dlouhá léta patří mezi nejkrásnější ženy slovenského showbyznysu a konečně přiznala, co podstoupila za zákroky.

„Nemám pocit, že by můj partner vnímal moje stárnutí. V životě mi to Branko nepověděl, nedal mi to nijak najevo… Stárnutí pro ženu je cosi strašidelného. Pochopitelně jsou ženy, které jsou nastaveny jinak – jsou matky, obětují se rodině, kašlou na to, jako vypadají v zrcadle… Já to mám nastavené jinak. Možná jsem trochu pyšná, ale mně záleží na tom, jak vypadám. Takovéto ženy se potom hůře smiřují se stárnutím. Když někdy uslyším v divadle repliku ,vy, taková stará…‘, řeknu si, k čertu, vždyť jsem stará, i když se tak vnitřně necítím,“ pověděla Studenková, která si zahrála i v několika českých projektech.

A co ještě prozradila o své kráse? „Jsou v tom i geny, ale je to také o spokojenosti se sebou samotnou. Vím, o čem mluvím, mám už svůj věk. Když ženy začínají mít pocit, že jsou nepřitažlivé, že stárnou, trápí je různé zdravotní i psychické problémy, v tu chvíli je důležité se vyrovnat se svým nitrem a plynoucím časem. Co proto dělám? Jsem optimistka, ráda se směji, ale také se vyhýbám lidem, kteří chtějí za pět minut vyřešit problémy celého lidstva…

Je to projev sebeúcty, nejsem ochotná koukat se na vlastní sebedestrukci ,“ pověděla herečka podle pluska.sk s tím, že má plastiku očních víček, nechala si pleť omladit laserem, podstoupila redukci pocení v podpaží, plazmalifting, kosmetickou úpravu rtů a také si nechala aplikovat kyselinu hyaluronovou v okolí úst. No, nebylo toho rozhodně málo, a kdo ví, zda je tento seznam úprav kompletní. Jedno je však jasné, Studenkové se tyto investice vyplatily a vypadá opravdu skvěle!

Zdena Studénková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.