Studenková potopila partnera: Aby z toho nebyl malér... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Studenková potopila partnera: Aby z toho nebyl malér...

Zdena Studenková
Zdena Studenková  (Foto: Profimedia.cz, ara)

Obvykle se herečka Zdena Studenková (65) nevyjadřuje podrobně o svém soukromí a především si střeží informace o vztahu s jejím mladším partnerem. V posledním rozhovoru se však pořádně odvázala.

Ve slovenské show Petra Marciny (53) se podle cas.sk pořádně rozpovídala Zdena Stundeková. Ta se nebála povědět pár perliček a pikantností o své lásce. „Za pár eur si koupíte aplikaci a máte 600 oper z Metropolitní opery,“ pověděla Zdena moderátorovi během debaty o opeře. „To ti tam někdo dal. Asi Braňo,“ reagoval na její vyjádření Marcina, který ví, že je Studenková technický antitalent. „No pochopitelně. Něco musí doma dělat i on. Vždyť nic jiného doma nedělá,“ kontrovala mu peprně herečka a ve vtipných komentářích pokračovala.

 „Každou neděli chodí »dochrontaný«, neboť hraje stále fotbal. V životě nebyl šťastnější, než když MUFUZA vyhrála bronzovou medaili. A Branko byl střelec gólu. To byla největší trofej v jeho životě. Já jsem v pořadí druhá… On se rozhodl, že zaběhne triatlon. Celé léto trénoval, tak já jsem si užívala perfektní dovolenou... Vtipné bylo, když mi říkal - jdeš se mnou?... Umíš si mě představit, že bych čekala v cíli na triatlonu? Však by si mě rozebrali do domácností… I já mu držím palce. Jen z toho nic nemám. Co já z toho mám? Akorát tak špinavé prádlo," rozpovídala se blonďatá kráska.

Zdena Studénková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
10. 1. 2020 • 19:13

Malér žiaden nebude, veď to je známa vec, že Branko má zabezpečený kvalitný domáci servis - navarené, upratané, vyprané. Ale mohol by Zdenu odbremeniť aspoň niekedy - napr. na nejaké jej sviatky.. Ale ktovie, či by mu dovolila ? Ináč zábava bola prečítať si popisy jej rób pod fotkami - tá kritika. Podľa mňa nie sú najhoršie tie šaty a ona v nich tiež nevyzerá zle. Totižto s jej postavou si ich mohla dovoliť. Každej žene by to nepristalo.. A ona ich nosiť vie, akoby boli pre ňu prirodzené. Dobrý výkon predviedla napr. v pohádke Panna a netvor. Trocha strašidelná vec - s tou organovou hudbou - ale dej celkom zaujímavý - keď to človek pozerá prvý-krát.

bello
9. 1. 2020 • 15:24

To je teda strašidlo.Ta by neměla lětz mezi lidi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.