Studénková neudržela jazyk za zuby: Kdo to schytal tentokrát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Studénková neudržela jazyk za zuby: Kdo to schytal tentokrát?

Zdena Studenková na konferenci odsoudila své mladší kolegyně
Zdena Studenková na konferenci odsoudila své mladší kolegyně (Pluska.sk: Emil Vaško)

Slovenská herečka, kterou proslavila role ve filmu S tebou mě baví svět, je sice krásná, ale také velmi ostrá, když na to přijde. Pronese cokoliv tak, jak to vnímá, a její úplně jedno, koho se její drsná pravda dotkne či nedotkne. Tentokrát Zdena Studénková (65) naložila mladším kolegyním.

Na Slovensku populární Studénková, která hraje v národním divadle a pravidelně se objevuje i v pořadu Inkognito na televizní stanici Joj, si pustila pusu na špacír na tiskové konferenci mobilního operátora. Na paškál si vzala nejen zahraniční společnosti, ale také mladší herecké kolegyně.

„Zažila jsem už víceré spolupráce, které se nedají porovnávat se zahraničními. U nás za den natočíme 25 obrazů, kolegyně, která přijde ze školy, v mobilu si přečte svoje repliky a dá to s vámi na první dobrou,“ poznamenala ne příliš nadšeně herečka, která tím chtěla naznačit, že zahraničním produkcím nesaháme ani po kotníky.

Zároveň naložila mladším herečkám, které si podle Studénkové hrají na velké hvězdy a na plac přitom dobíhají na poslední chvíli.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.