Producent Malár vzpomíná: Gott vyprávěl vtipy až do rána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Producent Malár vzpomíná: Gott vyprávěl vtipy až do rána!

Karel Gott
Karel Gott (profimedia.cz)

Ty nejlepší vzpomínky má na Gotta hudební producent Luděk Malár (62) ze Zlína. Gott jezdil na Zlíntalent a pokřtil tam i první CD dnes známé zpěvačky Dashy. 

Za totality se každý rok konal v Divadle pracujících ve Zlíně Intertalent. Soutěž pro začínající zpěváky od nás a ze zahraničí. Po sametové revoluci akci v roce 1996 vzkřísil pod názvem Zlíntalent Luděk Malár. „Karlovi jsem projekt představil a neváhal ani vteřinu. Řekl mi, že také startoval na pěvecké soutěži a věří, že má smysl pomáhat mladým zpěvákům. Nabídl mi pomoc a zúčastnil se ročníků 1997 a 1998 jako člen poroty bez nároku na honorář. Moc si dodnes vážím toho, co pro Zlíntalent udělal,“ uvedl Malár.

Byl podle něj nejen fenomenální zpěvák, ale i člověk. „Charakteristika? Pokorný nositel štěstí a dobré nálady. Několikrát jsem s ním zažil posezení do ranních hodin, kde nás zásobil nepřeberným množstvím židovských vtipů. Byl úžasný bavič a společník. Potkal jsem v životě spoustu hvězd a osobností, ale Karel byl jedinečný. Bude nám chybět,“ dodal Malár.

V prvním ročníku Zlíntalentu zvítězili Petr Bende a tehdy patnáctiletá dívenka Dagmar Sobková. Nyní známá zpěvačka Dasha. O rok později ve Zlíně křtil její debutové album s názvem Do peřin právě Gott. Záhy nastoupila na konzervatoř a v roce 1998 již zpívala v Gottově kapele vokály.

 Mladá Boleslav uctila před zápasem s Vervou  legendu Karla Gotta potleskem a C´est La Vie

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.