Žilková to propálila, Agáta zas posvětila: Fešáka už má doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žilková to propálila, Agáta zas posvětila: Fešáka už má doma!

Agáta s izraelským surfařem v Praze.
Agáta s izraelským surfařem v Praze. (Foto Aha! - Jan Tůma, M. Hykl, D. Kundrát)

Celá rodina zatloukala, jak se dalo. Ale nakonec se stejně zase všechno »provalilo«. Agáta Prachařová (34) s Jakubem (36) jdou definitivně od sebe. A jeho místo ve vile už okupuje někdo jiný. Tohle je jasným důkazem.

Paradoxně to byl smutný odchod Mistra, který do celé kauzy kolem Agáty a Jakuba konečně vnesl světlo. Veronika Žilková si totiž chtěla ulevit na sociální síti od vnitřní bolesti a ke svatebnímu snímku své dcery a moderátora, kde je i Zlatý slavík, napsala: „Smutek, kus našeho života… Foto na svatbě mé nyní rozvádějící se dcery Agáty…“ stálo na začátku příspěvku na Facebooku. Vyjádřením soustrasti tedy podle webu Super.cz jasně vyplynulo na povrch, že vztah manželů Prachařových už nikdo nevzkřísí.

Nepřímo to navíc sama potvrdila i Agáta. Do domu v Suchdole už totiž pozvala charismatického surfaře, kvůli kterému sama tomuto sportu propadla. Ten u ní měl z úterý na středu podle Blesku.cz ve vile přespat. Modelka ale popírá, že by s ním cokoliv měla. „Je to můj kamarád, rozhodně ne nový partner. Společně zakládáme surfařské kurzy v Izraeli, už máme i internetové stránky. Dov přespal v našem domě a ráno jsem ho odvezla do centra," řekla Blesku Agáta. Kdo ale čekal, že „kápne božskou“ hned na první dobrou, že…

Agáta už před časem v rozhovoru přiznala, že prioritou jsou pro ni momentálně děti: 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.