Proč a jak Hynek Čermák fotí ženské akty? Prso za prso! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proč a jak Hynek Čermák fotí ženské akty? Prso za prso!

Čermák vystavuje akty, které jsou prodejné, ve zlínském zámku do 8. října.
Čermák vystavuje akty, které jsou prodejné, ve zlínském zámku do 8. října. (Foto Aha! – Slávka Červená, archiv H. Čermáka )

Krásu ženského těla odhaluje v kolekci 40 aktů ve zlínském zámku Hynek Čermák (46). Profesionální herec a amatérský fotograf svlékl nejen o dvacet let mladší manželku Veroniku (26), ale i některé herečky. Výtěžek věnuje Belliskám.

„Jsou to dívky do pětadvaceti let, které připravila rakovina o ňadro. Říkám, že je to prso za prso. Z výtěžku jim jde pětadevadesát procent. Hradí si z toho třeba pobyt v rehabilitačních ústavech,“ prozradil deníku Aha! Čermák. „Je to pro ně velmi náročné. Jako když někdo přijde o tvář,“ vysvětlil svůj počin.

Přestože jsou jeho fotografie skvělé, počítá se mezi amatéry. „Je to koníček, který mi čistí hlavu, a kdyby se tvorba stala profesí, ztratilo by to kouzlo. Jsem rád, že se mi daří a mohu si tak náročného koníčka dovolit,“ řekl Hynek s tím, že k focení ženy nikdy nepřemlouvá. „To musí být radost. Musím ji nejprve poznat a na základě energie se začne tvořit fotografie,“ vysvětlil herec, který se zanedlouho objeví hned ve filmech – Národní třída a Poslední aristokratka.

 Špunti na vodě: Čermáka pokousali komáři, trpěl do konce natáčení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.