Hynek Čermák šokuje: Čeho je moc, toho je příliš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hynek Čermák šokuje: Čeho je moc, toho je příliš!

Hynek Čermák
Hynek Čermák (Z. Pachová, M. Křepelka, Facebook.com, ara)

Přestože populární seriál Rapl již na televizních obrazovkách skončil, Hynek Čermák (46) je stále v jednom kole! Momentálně natáčí film a také se objeví v novém seriálu internetové televize. A jelikož je o herce stále velký zájem, a jen tak by si nejspíš neodpočinul, musel si naordinovat dovolenou sám.

V zájmu zachování duševního zdraví se rozhodl, že si dopřeje dovolenou. Na rozdíl od svých kolegů nebude ale odpočívat krátkodobě, naordinoval si celých osm měsíců volna. „Herecká práce mě sice stále baví, ale zase čeho je moc, toho je příliš, a tak jsem se rozhodl dát si pauzu,“ svěřil se týdeníku Sedmička.

„Už jsem potřeboval vypnout, na natáčení nebo v divadle jsem trávil víc času než doma. To se furt nedá. Budu cestovat různě po Čechách i po světě. Nemám ale žádnou vyvolenou destinaci, kam bych se chtěl za každou cenu podívat, nechám to náhodě,“ řekl Čermák týdeníku.

A pokud si myslíte, že herec vyrazí za exotikou do nějakého luxusního hotelu, kde si bude užívat na pláži, tak se pletete. „Pro mě je hlavní, aby tam byla příroda, stromy. Rád chodím lesem a nevadí mi ani, kdy občas zabloudím, z každého nakonec vede cesta a člověk se pak často dostane úplně někam jinam, než myslel a chtěl,“ dodal Čermák.

 Špunti na vodě: Čermáka pokousali komáři, trpěl do konce natáčení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.