Hynek Čermák alias major Kuneš ze seriálu Rapl: Zdravotní problémy během natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hynek Čermák alias major Kuneš ze seriálu Rapl: Zdravotní problémy během natáčení!

Hynek Čermák
Hynek Čermák (Ivy E. Morwen)

Z hrané alergie se stala opravdová vyrážka! Hynek Čermák (45) šel při natáčení druhé řady seriálu Rapl doslova s kůží na trh. Z věčného maskování a odličování se představitel majora Kuneše osypal nejen před kamerou.

Během natáčení se na herci i několikrát za den vyřádily filmové maskérky. Na jeho obličeji vytvořily několik stádií alergie, která měla být podle scénáře vyvolána plísní v ubytovně. „S Kunešovou alergií jsme si nevědomky dost pekelně zkomplikovali natáčení!,“ prozradil deníku Aha! režisér divácky úspěšného krimi seriálu Jan Pachl (41).

„Ona ta jeho alergie se totiž projevuje v nejrůznějších stádiích od zarudlých skvrn přes opuchlá spodní víčka až po odulost celé hlavy. No a jak už to tak bývá, v jednom natáčecím dni se nám třeba sešly scény ze čtyř stádií, takže Hynek ke své radosti trávil většinu času v maskérně, kde mu maskérky přidávaly nebo ubíraly na olezlosti obličeje,“ zavzpomínal režisér.

K večeru jednoho natáčecího dne ale Čermákovi začala rudnout tvář sama od sebe, a proto si držitel Českého lva od vší té kosmetiky musel odpočinout. Na jeho výkonu ale nebylo nic znát. Za trochu toho svědění to prý stálo...

Naskočil po operaci srdce
V druhém dílu druhé série se diváci mohli setkat s postavou pomateného nácka Seppa, ve kterého se převtělil Jan Antonín Duchoslav (53) alias Viki Cabadaj ze Sněženek a machrů. Herec se do nové role opřel opravdu naplno. Po operaci srdeční chlopně, kterou podstoupil loni v květnu, se nebál ani kaskadérských scén, jako bylo např. naskočení na rozjeté auto.

Špunti na vodě: Čermáka pokousali komáři, trpěl do konce natáčení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.