Čermáka obelhala žena! Prožil jsem tři dny v obrovské lži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čermáka obelhala žena! Prožil jsem tři dny v obrovské lži

Hynek Čermák s manželkou
Hynek Čermák s manželkou (Blesk:Martin HyklCzech News Center)

Na oslavu svých abrahámovin hned tak nezapomene. „Prožil jsem tři dny v obrovské lži,“ svěřil se Hynek Čermák (50), který se narodil na Valentýna.

Narozeninová překvapení od jeho manželky Veroniky Čermák Mackové (29) alias učitelky Magdy z Ulice nebraly konce. „Kamkoli jsem vkročil s tím, že jen jdeme něco zařídit, tak tam byla najednou oslava. Už jsem ženě nevěřil ani slovo,“ vzpomínal na události posledních dní v pořadu Blízká setkání seriálový Rapl, který už od 22. února zazáří v novém rodinném filmu Děti Nagana.

Hynek Čermák otevřeně o soukromí: Děti to beze mě zvládají!

Video se připravuje ...

Falešné plány

Naposledy měl jít se svou drahou polovičkou na večeři do luxusní restaurace, ale i to byl chyták. „Ten voucher byl falešný a nikam jsme nešli. Když jsem se totiž oblékl do smokingu, tak jsem v kuchyni potkal kamaráda, pak druhého, třetího, čtvrtého...“ vykládal Čermák v rozhlasovém pořadu Blízká setkání. „Řekl jsem jim – chlapi, jestli to nebude vadit, tak si zase vezmu tepláky, protože ty se k padesátinám hodí víc než smoking,“ dodal herec s tím, že to byl nakonec nejlepší dárek – setkání s přáteli, na které jinak nemá kvůli pracovnímu zaneprázdnění čas.

Krásná manželka Hynka Čermáka (48) Veronika (27) bez podprsenky: Nahota mi nevadí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.