Rosák se zasnoubil: Co na to manželka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rosák se zasnoubil: Co na to manželka?

Jan a Jiřina Rosákovi.
Jan a Jiřina Rosákovi. (Foto Aha! - Ladislav Křivan, Marek Pátek,)

Bývalý moderátor legendárního pořadu Videostop Jan Rosák (72) nedávno oslavil narozeniny a při té příležitosti neváhal šokovat svojí ženu. Rozhodl se totiž pro zásnuby.

Po více než čtyřiceti společných letech se Jan Rosák jal navléknout své ženě zásnubní prsten. Tenkrát prý tuto znovuoživenou tradici vynechali, a pořád to v něm hlodalo. „Pozvali jsme přátele a udělali jsme si s několika dalšími manželskými dvojicemi takové opožděné zásnuby. Uvědomili jsme si totiž, že jsme generace, co se v podstatě nezasnubovala. A chybělo nám to,“ vysvětlil Sedmičce Jan Rosák.

Zásnuby po čtyřiceti letech rozhodně neošidili. „Dámy se vlastně dohodly, že by se to mělo udělat, takže si pořídily závoje a prstýnky. Někteří z nás dokonce složili básně a recitovalo se tam. Hrálo se na kytaru, pilo se dobré víno a nakonec jsme se zasnoubili,“ popsal moderátor a herec výjimečnou událost.

 

Na video s Janem Rosákem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.