Moderátor Jan Rosák: Srdeční kolaps za volantem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moderátor Jan Rosák: Srdeční kolaps za volantem!

Jan Rosák
Jan Rosák (Foto: Dana Kolářová)

Pracovní zápřah si vybral u Jana Rosáka (72) svou daň! Moderátor prodělal v polovině tohoto týdne infarkt a musel zrušit několik pracovních zakázek. Mimo jiné účinkování v chystaném muzikálu Zasněžená romance.

Infarkt ho stihl za volantem. „Zrovna jsem řídil auto a najednou se mi zatmělo před očima. Naštěstí se mnou byla ve voze také manželka. Mně se podařilo zastavit a má paní mne okamžitě převezla do nemocnice,“ svěřil se moderátor aktuálního televizního pořadu Poklad z půdy.


Lékaře poslechne


Od doktorů Rosák dostal jasný příkaz. „Okamžitě zvolnit tempo a více relaxovat. Bude to těžké, ale nezbývá, než pány doktory v tomto případě poslechnout,“ přiznal.


Ohrozil vysílání?


Výrobu televizního pořadu ale jeho aktuální stav nijak neohrožuje. „Diváci se už čtvrté série Pokladu z půdy na obrazovkách Primy dočkají 11. listopadu. Panu Rosákovi samozřejmě přejeme rychlé zotavení,“ řekla Aha! tisková mluvčí FTV Prima Zuzana Brzáková.


Ještě v pondělí zkoušel v divadle


Rosák ještě v pondělí zkoušel v Severočeském divadle v Ústí nad Labem roli do nového muzikálu Zasněžená romance, který režíruje Pavel Trávníček (68). Ze zkoušek se po svém kolapsu podle našich informací omluvil a požádal o uvolnění z projektu.

Jan Rosák se po 42 letech zasnoubil! Manželka dostala zvláštní prsten

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
19. 10. 2019 • 23:54

Na Zasněženou romanci se skutečně vykašlete, Jeníčku! Hlavně tu ještě buďte! Jste mým velkým oblíbencem. Každý den když nevidím Riskuj na Nova Gold, tak mám pokažený den.

aveneta
19. 10. 2019 • 10:15

Varování....jo všichni jsme smrtelní i celebrity...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.