Železného ruka vládne: Na Barrandově končí oblíbení moderátoři i pořady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Železného ruka vládne: Na Barrandově končí oblíbení moderátoři i pořady!

Vladimír Železný má své vlastní oblíbence...
Vladimír Železný má své vlastní oblíbence... (Roman Souček / Paparazzi)

S nástupem nového ředitele Vladimíra Železného (68) se budou dít v barrandovské televizi změny, které leckomu nepůjdou pod nos.  Hlavní krédo, jak se nový ředitel opakovaně vyjádřil, je televize pro "Husákovy pravnuky". Jenže televize je zatím poplatná Husákovým dětem, které také z valné části zaměstnává. Největší změny mají proběhnout v Hlavních zprávách, ale o své pořady přijdou i další.

Evidentně nespokojený je Železný se zprávaři Janou Adamcovou (41), Olgou Šípkovou (44) a Petrem Lesákem. Hlavní zprávy a Noční zprávy by měli nově obsadit jiní lidé. V modifikaci kultovního sitcomu Volejte řediteli, nyní Volejte Železnému se k tomu vyjádřil sám hlavní protagonista: "Budou to hezcí lidé. Budou to lidi, kteří budou dobře mluvit." To ovšem komentují především "potrefené husy".


Nejistota zaměstnání je v dnešní době tíživá. Své o tom ví i moderátorka Jana Adamcová, která se obává, aby ostřílené profesionály vystřídaly rychlokvašky. "Mrzelo by mě, kdybych měla skončit," říká Adamcová a dodává vtipně: "I Husákovi pravnuci mají nejraději pohádky od svých babiček."
Nic si nenamlouvá i populární Jan Rosák (66) se svým pořadem Videostop. V lednovém schématu vysílání televize se už s pořadem nepočítá. "Tuším to, slýchám, že Videostop je příliš drahý," řekl moderátor Blesku. O osudu tohoto pořadu je tak zřejmě rozhodnuto. "Lhal bych, kdybych říkal, že mě to nemrzí," posmutněl Rosák.
Zatím se nic nebude měnit pro Kateřinu Brožovou (45) a Marka Vašuta (53) v pořadu Ona a on. Kurňa, co to je? Pavla Zedníčka (64) je na tom taky tak. Výraznými změnami projdou Témata týdne Jaroslava Plesla (39) a Františka Nachtigala (36).



Přečtěte si
atramka
8. 4. 2014 • 14:45

presne tak, on tiež nie je žiadny krásavec Sem napište Váš názor

atramka
8. 4. 2014 • 12:45

A Železný nie je Husákovo dieťa??? Keď má také problémy s Husákovymi pravnukmi.......

xcarodejka
18. 3. 2014 • 12:48

Ano, takové "mašle" berou zcela nedůvodně práci jiným a schopnějším moderátorům.

malavelka
18. 3. 2014 • 12:32

Adamcová má Adamce a tak ať sew stará raději o děcka. peníze nepotřebuje a ukazovat se? Proč? Stejnhě tak Gottka. Děkujeme za seriál Sultán. Dívám se už na čtyřku, kterou stahuju v ruštině.

fizi
5. 2. 2014 • 07:28

Takže "on" chce jen samé krásné lidi,jo? Tak ať se sám neukazuje v telce,je na něj hrůza hledět.S Barandovem končím!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.