Jan Rosák s manželkou neoslavil výročí! Problémy ve vztahu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan Rosák s manželkou neoslavil výročí! Problémy ve vztahu?

Jan a Jiřina Rosákovi.
Jan a Jiřina Rosákovi. (Foto Aha! - Ladislav Křivan, Marek Pátek,)

Sympatický moderátor Jan Rosák (66) měl před několika dny se svou ženou Jiřinou oslavit šestatřicáté výročí. Ani jeden z manželů však kvůli tomu ani nehnul prstem. Co se stalo?

„My to s manželkou nijak neslavíme. Ani jsme si málem neuvědomili, co je dnes za den a že něco máme slavit,“ prozradil Rosák na stránkách tyden.cz A co na to jeho manželka? „My máme s manželem pohodu a nějaké výročí opravdu neřešíme. Třeba tu čtyřicítku za čtyři roky ale oslavíme,“ přitakává Jiřína.

Oba totiž považují oslavy výročí za ztrátu času a raději se věnují důležitějším věcem. A co po společně prožitých 36ti letech manželé ostatním párům doporučují? „Je to hrozně individuální, ale myslím si, že nejdůležitější je najít si tu pravou polovičku a mít se rádi. Já jsem si manželku vybral z lásky a mám ji rád. To je to nejdůležitější. A také neřešíme malichernosti, ale snažíme užívat si život,“ uzavírá Jan Rosák.



Přečtěte si
dandova
6. 12. 2013 • 17:58

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.