Jan Rosák si zoufá: Může za to manželka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jan Rosák si zoufá: Může za to manželka

Jan Rosák s manželkou
Jan Rosák s manželkou (Foto Aha! – Martin Hykl, Michal Protivanský, Marek Pátek, Svět motorů)

Dnes měl mít křest své biografie Baví mě bavit. Jan Rosák (74) ale musel akci odvolat. „Malér! Manželce Jíře přišlo pozitivní potvrzení testu na covid,“ rozeslal herec a moderátor svým přátelům a známým špatnou zprávu

Křest knihy, jež mapuje jeho půl století v showbyznysu, se proto musel odložit. „Nejhorší je, že má žena všechna tři očkování,“ posteskl si Rosák. Rodina na to samozřejmě spoléhala. Víc už přece člověk pro svou ochranu ani udělat nemůže. A bez manželky Jiřiny (65), která s ním jde životem už od roku 1977, se Honza veselit nechce a ani nemůže, protože je v karanténě.

Hlaváčová odmítá očkování. Vnuk Hegerové o pohřbu. A Rosák do zpráv!

Video se připravuje ...

Třetí dávka vakcíny proti covidu má navýšit imunitní ochranu. Jenže i s tou lze vir chytit a dokazují to data ministerstva zdravotnictví. Podle nich se zatím po posilující dávce nakazilo v Česku 186 osob, což je jen desetina procenta všech pozitivně testovaných. Přesně to je 24 v říjnu a 162 v listopadu. Průměrný věk těchto pozitivních osob je 62 let.

Ivana Gottová po pohřbu terčem podvodníka! A Rosák prodělal infarkt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.