Arichtevě chybí StarDance: Narvala se do starého kostýmu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Arichtevě chybí StarDance: Narvala se do starého kostýmu

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (Foto ČT, archiv V. Arichtevy, Herminapress.cz, ara)

Blíží se jubilejní desátý ročník StarDance, a tak začala Veronika Arichteva (33) nostalgicky vzpomínat na své zážitky z předešlé řady. Dokonce si oblékla i svůj oblíbený kostým, ale málem ho nedopla! Její postava se bez pravidelných tréninků změnila. Spravit chuť si šla na trénink Veroniky Kubařové (32), která je její favoritkou.

„Já jsem se narvala do šatů ze StarDance. To je neuvěřitelný,“ začala se smíchem vyprávět herečka. Nasoukat na sebe krásný taneční kostým pestré barvy nebyl žádný med. Za ten rok se ledascos změnilo a pravidelné tréninky díky vytížené kariéře herečky nestíhá. Trošku potu a poskakování při nasoukání do oblečku rozhodně stálo. „Mám v tom stažený zadek a tady mi trošku přetékají špíčky a prsa tam nemůžu narvat. Ale jsem v nich,“ radovala se při přípravách na natáčení s tanečníkem a lektorem Janem Onderem (34).


Kdo je favorit
I přes sebekritiku vypadala neodolatelně, ale po perné dřině si raději oblékla zpět své civilní oblečení, ve kterém se cítila o dost pohodlněji. Domů se jejím roztančeným nožkám rozhodně nechtělo a taneční nálada ji neopouštěla. I proto se zamyslela nad tím, co nás v taneční soutěži čeká. „Z toho co jsem prozatím viděla, jsou tihle dva nejlepší,“ hodnotila pár Veronika Kubařová a Dominik Vodička (23) s lišáckým usměvem, jenž značil, že to má svůj háček. „Musím totiž přiznat, že jsem viděla jen je,“ práskla.

Pyšný trenér
Vodička je na svou novou taneční partnerku Veroniku velice hrdý. Dle jeho slov udělala kráska za jeden trénink takové pokroky, jako jiní neudělají za rok. Za dobrý výkon jí dovolil i pauzičku u kávy. „Takle vypadají naše tréninky,“ vtipkoval s novinami v ruce a kávou na stole.

Veronika Arichteva už manželovi konečně nesmrdí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.