Vdova Heidi už randí: Jak dopadla první schůzka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vdova Heidi už randí: Jak dopadla první schůzka

Heidi Janků
Heidi Janků (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, TV Barrandov)

Ze smrti milovaného manžela Ivo Pavlíka (†84) se Heidi Janků (56) dlouho vzpamatovávala. I přes velký věkový rozdíl, žili spokojeně dlouhých pětatřicet let. V srpnu to budou dva roky od jeho smrti, a zpěvačka je už připravená na novou lásku.

Janků je po smrti manžela opět ochotná pustit do svého života muže, dokonce už začala randit a věří, že ještě potká někoho, s kým bude opět šťastná. „Nebudu tvrdit, že bych si nepřála lásku, ale rozhodně netlačím na pilu, není to něco, co by mi strašně scházelo,“ prozradila dle eXpres.cz zpěvačka.

Společnost jí momentálně dělá její pes Eda, který kromě radosti zpěvačku pořádně zaměstnává: „Já mám pejska, do toho hodně práce a zabere mi i dost času starost o velký dům, ve kterém jsem zůstala sama,“ svěřila se Janků.

Zpěvačka také prozradila, že nějaké to pozvání na večeři přijala, ale bohužel to nedopadlo dobře. „Škoda mluvit, bylo to příšerné. Nikoliv, že by se nechoval hezky, ale ti kvalitní muži už asi nejsou. Přijdou mi dost zženštilí, přitom já bych vedle sebe potřebovala pořádného muže, urostlého, ke kterému bych vzhlížela,“ řekla dle eXpres.cz.

Heidi Janků ve studiu Blesku přemohly emoce:

Heidi Janků ve studiu Blesku přemohly emoce.



Přečtěte si
ppadys13
9. 7. 2019 • 19:27

Hledej­,hle­dej.pu­berťá­ku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.