Heidi o své lásce: Má mě rád, i když trochu ztloustnu nebo se nenalíčím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Heidi o své lásce: Má mě rád, i když trochu ztloustnu nebo se nenalíčím

Heidi Janků
Heidi Janků (Ovocný Světozor)

Zanedlouho to budou dva roky, co Heidi Janků (56) zemřel manžel Ivo Pavlík (†84), bývalý partner též zesnulé Věry Špinarové (†65). Pavlík byl jejím osudovým mužem a zpěvačka si prý těžko dokáže představit, že by si někdy nastěhovala nějakého amanta do domu, kde spolu žili. Naštěstí však není sama, protože jí společnost dělá pejsek Eda.

„Mám malého černo-stříbrného knírače, který ale vyrostl trošku víc, takže když mě lidi potkávají, tak mi říkají, to je střední knírač a já říkám, ne, to je malý. Je to takový statný kousek, ale jsem za to ráda. Je dobře stavěný, je krásný, chovný tedy už být nemůže, protože je fakt větší, než by měl být, ale je to zlatíčko. A mně je jedno, že má pár centimetrů navíc…

Psa jsem si pořizovala až půl roku potom, co jsem zůstala sama a člověk si zvykne na všechno a ženská zvlášť. Už jsem si ten režim nějak nastavila a teď s tím Edou je to samozřejmě veselejší, protože on je ještě pořád štěně, je mu rok a půl, je to fakt prča. Miluje vodu, takže kdykoliv jdeme na procházku, tak skončí v nějakém potoce nebo rybníce, ale je to zlatíčko. Užívám si to a teď už zase po těch dvou letech si nedovedu představit, že bych tam měla ještě někoho jiného než toho Edu,“ pověděla Aha! pro ženy Heidi Janků.

Bezmezná láska

„…Už jsem trochu ztratila i to sebevědomí, protože nejsem nejmladší. Když se ráno oblékám, už to není hezký pohled… To jsou asi geny a taky neměním nějak zásadně image, že bych se přebarvila na zrzavo nebo na blond apod., takže i to, že jsem pořád stejná, k tomu nejspíš evokuje, ale já to v tom zrcadle vidím, že nejsem. Ale já to zase tak neprožívám. Eda mě má rád, i když trochu ztloustnu nebo se nenalíčím,“ řekla Janků. Pes Eda se tak stal jejím největším parťákem. My však Heidi přejeme, aby si našla nového muže, se kterým by mohla zažít ještě spoustu krásných zážitků.

 Co vyvádíš, Heidi? Zpěvačka Janků má další zranění! Nejdřív sádra, teď ruka v obvazech 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mcyzmkanc@...
2. 7. 2019 • 10:45

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

yjbebqwlb@...
1. 7. 2019 • 09:31

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.