Ultimátum od manželky! Eben se nezmohl na sebemenší protest | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ultimátum od manželky! Eben se nezmohl na sebemenší protest

Marek Eben s manželkou
Marek Eben s manželkou (profimedia)

Několik let manželé Ebenovi pendlovali mezi Prahou a domem v Hájích na Karlovarsku. Nedávno Marek Eben (61) vysvětlil, proč se nakonec přiklonili k tomu, že na západě Čech zůstanou na stálo. Markéta Fišerová (61) si bouchla do stolu a řekla stop!

Původní myšlenka na letní byt vznikla podle webu expres.cz z praktických důvodů. Kvůli tomu, že je manželka Marka Ebena upoutaná na invalidní vozík. „Bylo to po povodních v roce 2002. Vrátili jsme se z dovolené a byla zatopená výtahová šachta. S invalidním vozíkem do čtvrtého patra je to fakt nálož,“ odůvodnil Marek Eben, proč se rozhodli postavit dům u Karlových Varů.

„Stavěli důsledně na ten Markétin hendikep, tak se začaly ty návštěvy prodlužovat. A pak začala Markéta kňourat, že už do Prahy nechce,“ uvedl moderátor v rozhovoru pro Český rozhlas důvod, proč se jeho žena rozhodla na Karlovarsku zůstat.

Následně ještě dodal: „Postavili jsme chalupu v místě, které je spojené s mým životem, což Karlovy Vary do puntíku splňují. Měl jsem tam první angažmá, pak jsem tam začal jezdit na filmový festival. A do toho jsem ve městě začal hrát golf,“ vysvětlil.



Přečtěte si
skspetr
13. 5. 2019 • 14:17

Najděteee naahé ženy ve vašem
mestě zde : nome.ga/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.