Zapletal ztratil pud sebezáchovy: Drsný verdikt na adresu Maláčové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zapletal ztratil pud sebezáchovy: Drsný verdikt na adresu Maláčové

Miloš Zapletal, Michaela Bakala
Miloš Zapletal, Michaela Bakala (Foto: Tonda Tran, Infografika Blesk, archiv)

Od první soutěže krásy uplynulo přesně 30 let. V roce 1989 se uskutečnil první ročník Miss Československo a nyní již bývalý prezident Miloš Zapletal (75) zavzpomínal nejen na úspěch, ale hlavně na miss Michaelu Maláčovou (47), která se mu do paměti vryla více než jakákoliv jiná.

Ve svém životě poznal nespočet krásných žen a na některé z nich dodnes v dobrém vzpomíná. Najdou se však i missky, na které Zapletal nerad vzpomíná. Mezi ně patří například Michaela Bakala Maláčová, vítězka soutěže Miss Československo pro rok 1991.

„Ta na mě udělala šílený podraz, ukradla nám kontakty. Pod rouškou toho, že její tehdejší spřízněnec a majitel velkého autobazaru od nás chce koupit celou soutěž. Přivedla ho k nám do agentury, a když člověk uzavírá smlouvu, tak musí nechat kupce trochu nahlédnout do know-how. Oni to zneužili, fotili si smlouvy se zahraničními držiteli licencí. Maláčová následně oslovila Miss Universe a dojednala si licenci a následně rozjela konkurenční soutěž,“ svěřil se v rozhovoru Zapletal nedělnímu Blesku.

Přestože se nejednalo o trestný čin, co se týče morální stránky, ta dostala pořádně zabrat. Avšak po založení konkurenční České Miss to Zapletal nevzdal. „S Jirkou Adamcem a ostatními jsme se do toho pustili s novou vervou. A vyplatilo se to! Bůh nám seslal Taťánu Kuchařovou, která získala Miss World. A každému bylo jasné, že to opravdu umíme!“ řekl nedělnímu Blesku Zapletela.

 Exprezident Miss Zapletal: Holky, díky! Vydělaly jste mi na barák!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.