Miloslav Zapletal oslavil 70. narozeniny: Dostal let vrtulníkem! Od Bolka Polívky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miloslav Zapletal oslavil 70. narozeniny: Dostal let vrtulníkem! Od Bolka Polívky!

Polívka přiletěl za Zapletalem vrtulníkem, který mu pak na chvíli půjčil.
Polívka přiletěl za Zapletalem vrtulníkem, který mu pak na chvíli půjčil. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Zakladatel a dlouholetý šéf Miss ČR Miloslav Zapletal oslavil v pátek na své farmě Blaník ve středních Čechách 70. narozeniny. Gratulovat mu tam přišla celá řada známých osobností. Nejoriginálnější dárek dostal Zapletal od herce Bolka Polívky (62) – let vrtulníkem.

Protože se Polívka nemohl z pracovních důvodů zúčastnit večerní oslavy, dorazil za Zapletalem na jeho farmu už odpoledne. A to pronajatým vrtulníkem, do kterého pak Miloše posadil a dopřál mu k narozeninám výlet po okolí. V podvečer se pak oslavenec převlékl do fraku a při čekání na další gratulanty se projel na svém koni.

„To je frak, v němž jsem chodil na vyhlašování Miss ČR,“ prozradil nám Zapletal, kterému vzápětí přijeli gratulovat např. zpěvačka Marie Rottrová (70) s partnerem Milanem Říhou (54) nebo rocker Petr Janda s těhotnou manželkou Alicí (30) a dcerou Anežkou (2,5).

„Máme hodně společného, jsme narození den od sebe ve stejné porodnici,“ řekl Nedělnímu Aha! Janda, kterému bude 70 let ve středu 2. května, Zapletalovi o den dřív. Milošovi dal rocker k narozeninám láhev francouzské vinné pálenky Armagnac z roku 1942, v němž se oba narodili.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.