Moderátorka VIP zpráv Ivana Gottová: Teror v práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Moderátorka VIP zpráv Ivana Gottová: Teror v práci!

Ivana jako moderátorka VIP zpráv.
Ivana jako moderátorka VIP zpráv. (TV Prima)

Není to herečka ani profesionální moderátorka. Hlavní tvář »primáckých« VIP zpráv Ivana Gottová (36) se ale snaží, aby dosáhla kvalit svých kolegů. Jenže často svou přepečlivostí spolupracovníky z televize zlobí!

„Ohlášení k příspěvkům chystají Ivaně i dalším moderátorům jejich autoři. Ivana pak ale nad každým slovem dlouho přemýšlí. Dostane scénář, zavře se s ním v kostymérně a pak to začne… Ty texty několikrát přepíše,“ řekla nám jedna z reportérek VIP zpráv.

A když už je pak Ivana ve studiu, přesně to, co si připravila, přečte. Na rozdíl o kolegů Laďky Něrgešové (36) a Jiřího Pomejeho (47) neimprovizuje a nepokouší se o žádné herecké kousky.

Přesto má větší sledovanost než Pomeje. Společně s Laďkou Něrgešovou lákají k VIP zprávám v průměru 800 000 lidí. Nedávno Ivana svým divákům a fanouškům poděkovala na Facebooku těmito slovy: „Jste pro mne nesmírnou vzpruhou a velkým potěšením, kdykoliv mám možnost moderovat VIP zprávy, vždy vidím v duchu vaše milé tváře.“



Přečtěte si
veselabublinka
1. 5. 2012 • 20:03

Nechápu, že ona sama necítí že to její odříkávání stojí za prd! A že sám Gott jí dává podporu vždyť i on musí slyšet že je to otřesný!

alenkaa
1. 5. 2012 • 19:30

proč není u Bílé diskuse? U té, která má všechny lidička ráda???

buban
1. 5. 2012 • 17:31

je to zas nadpis jak sfina. Teror v praci vypada uplne jinak-to by se Ivanka asi pokalela,kdyby opravdovy teror v praci zazila-coz ji hned tak nehrozi, pokud ma stale v zadech (ci kde) toho playbackoveho prestarleho krale.

buban
1. 5. 2012 • 14:01

zkuste absolvovat par lekci cestiny Vy, pak se o ne podelte se svymi priznivci, a az potom opravujte jine diskutujici. I kdyz o tom diskuse neni-nemusi byt kazdy diskutujici fenomenalni cestinar-to by meli byt v prve rade novinari, kteri nas opakovane presvedcuji o tom, ze by jim slusela jakakoliv profese-jenom ne nekde neco psat.

buban
1. 5. 2012 • 13:54

tak si s Vasim psem uzijte pekny den-a provetrejte pritom hlavu. Nebot Vas prispevek neni prost pravopisnych chyb, stejne tak jako nicka "winterfreshka"-ktery(a) bije na Vasi strunu. Pokud se mnou neco clouma pri pohledu na "moderatorku" IG-zavist to rozhodne neni. Ono totiz neni co zavidet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.